Zonnebrilsale

50% korting of monturen voor 10,-

Geniet optimaal van de zomer met de juiste zonnebril. We hebben een grote collectie zonnebrillen scherp afgeprijsd waarbij je 50% korting krijgt én een aantal geselecteerde monturen zijn zelfs afgesprijsd naar 10,-! Dat is nog eens een mooie zonnebril actie. Zo zijn je ogen met een nieuwe (merk)zonnebril op je neus deze zomer goed beschermd tegen de felle zon. De zonnebrillensale loopt t/m zondag 3 maart a.s.. Wacht niet te lang, dan heb je nog ruime keuze uit alle goedkope zonnebrillen.

50% korting op geselecteerde zonnebrillen!

Actievoorwaarden Zonnebrilsale

De actie geldt t/m 3 maart 2019.

Bekijk de volledige actievoorwaarden.

Shop alvast online

je voordelige zonnebril
Bekijk de zonnebrilcollectie

Kom naar de winkel

en vind je nieuwe zonnebril
Vind een winkel

Zonnebril dames sale

De dames zonnebrillen sale is begonnen. Met prachtige merkzonnebril aanbiedingen. De dames zonnebril sale bevat o.a. zonnebrillen van Vogue, Polaroid en Tommy Hilfiger. Er is ruime keuze uit goedkope merkzonnebrillen. Je vindt de afgeprijsde zonnebrillen hieronder.

Zonnebril heren sale

De heren zonnebrillen sale is begonnen. Met prachtige merkzonnebril aanbiedingen. De heren zonnebril sale bevat o.a. zonnebrillen van Sinner, Polaroid en Tommy Hilfiger. Er is ruime keuze uit goedkope merkzonnebrillen. Je vindt de afgeprijsde zonnebrillen hieronder.

Profiteer nu van de merk en polaroid zonnebril sale

De polaroid zonnebrillen sale geeft je de kans om een goedkope polaroid zonnebril te kopen. Natuurlijk hebben we ook voor de overige merken zonnebrillen sale.