Gratis daglenzen proberen!

Daglenzen zijn handig. Bijvoorbeeld voor een feestje of als je gaat sporten

Ervaar nu het gemak van daglenzen

Daglenzen bieden extra veel gemak vergeleken met maandlenzen: ze zijn hygiënisch, je hebt geen lenzenvloeistof nodig en ze zijn extra comfortabel. Probeer ze nu gratis 2 dagen! Meer weten over de voordelen van daglenzen? Lees onze blog de vijf voordelen van daglenzen.

Ruime keuze, topkwaliteit lenzen

Je kunt kiezen uit verschillende soorten, enkelvoudig en multifocaal. Topkwaliteit lenzen, exact op jouw sterkte, voor lage prijzen... Hans Anders opent je ogen!

Wat moet je doen?

Zo bestel je GRATIS en vrijblijvend een proefset (voor 2 dagen) Easy Wear daglenzen. Maak direct een afspraak met een deskundig lensspecialist bij jou in de buurt.

Hoe werkt het?

Onze lensspecialist controleert je ogen, helpt je met het kiezen van de lenzen die het beste bij je passen en leert je hoe je je lenzen in en uit doet. Daarna ontvang je binnen 3 dagen je gratis proefset daglenzen (4 stuks): 2 lenzen voor je rechteroog en 2 lenzen voor je linkeroog. Je kunt ze dan rustig uitproberen. En ben je tevreden over je lenzen? Dan kun je nieuwe setjes eenvoudig online of in de winkel bestellen.

Heb je vragen?

Als je vragen hebt of meer wilt weten, maak dan een afspraak met een lensspecialist of bel met onze klantenservice 0800 - 0075 (gratis).


Voorwaarden Gratis Daglenzen Proberen

Het aanbod geldt t/m 31 december 2017. Het gratis proefsetje bestaat uit 4 Easy Wear daglenzen, 2 lenzen voor het rechter- en 2 lenzen voor het linkeroog. Je hebt keuze uit gewone enkelvoudige (Siliconen Hydrogel) daglenzen of multifocale Siliconen Hydrogel daglenzen van Easy Wear. Het aanbod geldt één per klant en alleen in combinatie met een afspraak voor een oogmeting en oogzorgadvies van onze lensspecialist.