Klantenservice

Hoe kan het dat Hans Anders zoveel goedkoper is dan andere opticiens?

Garanties en zekerheden

Hans Anders is opgericht in 1982 en maakte zich vanaf het begin af aan sterk voor betaalbare producten en daagde daarmee de markt flink uit. En dat doen we nu nog steeds!

In Nederland en België zijn er meer dan 400 Hans Anders winkels. Hans Anders is, samen met eyes + more en Direkt Optik, onderdeel van de Hans Anders Retail Group. De groep heeft in totaal meer dan 700 winkels en bijna 4.000 medewerkers en is actief in Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk en Zweden. En we groeien nog steeds in Europa.

Doordat we zo groeien, kunnen we veel inkoopvoordeel behalen. En daar profiteer jij van! Dag in dag uit kunnen we duizenden klanten blij maken. Gewoon, omdat we het graag Anders doen. Zo kun je bij ons terecht voor scherp geprijsde merkbrillen en onze steeds vernieuwende eigen merk collectie. Een ongekend groot lenzenassortiment met voordeel en de beste afspraken met zorgverzekeraars voor hoortoestellen. 

Het schaalvoordeel dat wij behalen, geven we aan jou door. Dat levert je een bril, lenzen of hoortoestel van topkwaliteit voor een ongekend lage prijs.