Klantenservice

Wat kost gehoorbescherming op maat?

Op maat gemaakte oordopjes worden ook wel otoplastieken genoemd. Er zijn verschillende soorten gehoorbescherming op maat. De prijs is afhankelijk van het type gehoorbescherming dat je nodig hebt. Op maat gemaakte oordoppen zijn al er vanaf 59,50 per stuk (set v.a. 119).

Gehoorbescherming

We hebben allerlei opties: 

Wilt u gehoorbescherming op maat van Hans Anders? 

Oordoppen op maat zijn erg comfortabel. Ze passen namelijk perfect, waardoor u ze nauwelijks voelt zitten. Wilt u het ook proberen? Maak dan een afspraak bij uw audicien. Tijdens deze afspraak meten we uw gehoorbescherming aan, houd er rekening mee dat de afspraak ongeveer 25 minuten duurt. 

Waarom is gehoorbescherming (op maat) belangrijk? 

Het gehoor is één van onze belangrijkste zintuigen en zeker één van de zintuigen waarmee we het meest van het leven genieten. Stelt u zich toch eens voor dat uw gehoor plotsklaps zou verdwijnen. Dat u van de één op de andere dag niet meer kunt genieten van uw favoriete muziek. Of een praatje met een geliefde.

Zuinig omgaan met je gehoor

Gehoorschade kun je in een enkel ogenblik oplopen. Bijvoorbeeld door een hele harde knal of door onbeschermd naar harde muziek te luisteren. Helaas geldt dat gehoorschade niet terug te draaien is. Wanneer uw oren eenmaal beschadigd zijn, wordt dat niet vanzelf beter. Alle reden om zuinig met uw gehoor om te gaan dus! Bekijk alle gehoorbescherming van Hans Anders.