Over Hans Anders

Iedereen in Nederland kent Hans Anders. Dat is niet gek. Want we zijn inmiddels al bijna 35 jaar heel actief in de Nederlandse optiekmarkt. En in de markt voor hoortoestellen zijn we ook al 15 jaar een bekende speler. 

Wij van Hans Anders geloven erin dat goede zorg voor zicht en gehoor voor iedereen betaalbaar moet én kan blijven.

Hans Anders is dé Nederlandse optiek- en audioketen die de mooiste en slimste oplossingen voor beter zicht en gehoor biedt voor verrassend lage prijzen. Met maar één doel: iedere klant blij maken. Daarom zeggen we: Hans Anders opent je ogen!

Hoe is Hans Anders ontstaan?

In 1982 ontdekten een aantal mannen, waarvan er 2 de voornaam Hans hadden, een collectie Japanse brillen. Deze brillenpartij was van uitstekende kwaliteit maar met een opmerkelijk lage prijs. Onze 'Hansen' begrepen al snel dat de hoge prijs van de Nederlandse brillen (in die tijd) te wijten was aan de hoge marges die de opticiens opstreken. En daarom besloten ze de ondoorzichtige en prijsstarre markt eens écht anders aan te gaan pakken. Want, zo stelden ze, heeft niet iedereen het recht om goed te zien tegen een eerlijke prijs?

In 35 jaar tijd is Hans Anders een fenomeen in de Nederlandse optiekbranche geworden. We hebben inmiddels een rijke geschiedenis met veel mooie mijlpalen. Die zie je hieronder overzichtelijk bij elkaar.