Hans Anders opticiens in Zwolle

Vind hieronder de vestigingen in deze plaats

Dobbe 59

8032 JX Zwolle Meer informatie

Roggenstraat 12

8011 TG Zwolle Meer informatie

Opticiens & audiciens in Zwolle

Op zoek naar een goede opticien of audicien in Zwolle? Hans Anders heeft twee winkels in Zwolle waar je welkom bent. In alle winkels kun je een uitgebreide oogtest laten doen en adviseert de opticien je bij het zoeken naar een nieuwe bril. Ben je op zoek naar lenzen, gehoorbescherming of een hoortoestel, dan ben je bij één van onze winkels in Zwolle aan het juiste adres. Loop eens binnen of maak eenvoudig online een afspraak.

Brillen

In onze winkels in Zwolle helpen we je graag bij het vinden en het kopen van een nieuwe bril. Je hebt keuze uit een uitgebreid assortiment met zowel eigenmerkmonturen als monturen van diverse internationale topmerken. Ook kun je in onze winkels in Zwolle terecht voor kinderbrillen en zonnebrillen. In Zwolle vind je een brandstore van Hans Anders met een groot assortiment monturen van diverse internationale topmerken.

Lenzen

Draag je contactlenzen? Of wil je contactlenzen uitproberen? Ook dan kun je bij onze winkels in Zwolle terecht bij een lenzenspecialist. Na een uitgebreide oogmeting bepaal je samen met de specialist welke contactlenzen het beste bij jouw wensen passen. We hebben een groot assortiment daglenzen en maandlenzen van zowel Easy Wear als van diverse bekende merken.

Audiciens

Wil je weten hoe goed je hoort? Laat dan een gehoortest doen bij onze audicien in Zwolle. Blijkt dat je baat zou hebben bij een hoortoestel, dan kan de audicien je adviseren over de juiste keuze. Maar je kunt in Amsterdam ook terecht voor gehoorbescherming op maat. De audicien kan deze aanmeten, zodat je je gehoor optimaal kunt beschermen.

Afspraak maken met een opticien of audicien in Zwolle

Wil je een afspraak maken met een opticien of audicien in Zwolle? Bel dan naar 088-2745536 (lokaal tarief) of boek de afspraak eenvoudig online.