Hans Anders Opticiens

PAPENDRECHT

Brederodelaan 112
3353 GG PAPENDRECHT
Tel: 0800-0075

Assortiment

Horen Ja , Hoortoestellen verkooppunt

Brillen of Lenzen Ja

Conceptstore Nee

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag 09:00 - 17:30

Woensdag 09:00 - 17:30

Donderdag 09:00 - 17:30

Vrijdag 09:00 - 17:30

Zaterdag 09:00 - 17:00

Zondag Gesloten

Koopavond

Vrijdag 18:30 - 21:00

Deze vestiging van Hans Anders is gevestigd in het gezellige winkelcentrum 'De Meent'. Je vindt de winkel naast de Delifrance en de Sorelle haarmode. Winkelcentrum De Meent is gemakkelijk bereikbaar met de auto. Je kunt deze parkeren in één van de overdekte parkeergarages of in de blauwe parkeerzone. Als je met het openbaar vervoer komt stap dan uit bij bushalte ‘winkelcentrum de meent’.

In dit filiaal kun je uiteraard terecht voor brillen en lenzen. Daarnaast is er op vrijdag en zaterdag ook een contactlensspecialist aanwezig. Een afspraak met deze specialist maak je eenvoudig via deze pagina op de website. Daarnaast is dit filiaal is ook stAr-gecertificeerd. Dit betekent dat je hier terecht kunt voor de aankoop van een hoortoestel bij één van onze deskundige audiciens of hoortoestelspecialisten. Voor een afspraak met onze audicien of hoortoestelspecialist kun je contact opnemen via 0800-0027.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het team van Hans Anders Papendrecht begroet je graag in de winkel.

Unknown translation key: [shop-on-map];[nl-NL]