Hans Anders opticiens in Nijmegen

Vind hieronder de vestigingen in deze plaats

Burchtstraat 51

6511 RB Nijmegen Meer informatie

Zwanenveld 90

6538 SC Nijmegen Meer informatie

Opticiens & audiciens in Nijmegen

Voor een goede opticien of audicien kan je terecht bij één van onze Hans Anders winkels in Nijmegen. Onze medewerkers helpen je met een luisterend oor, en een scherpe deskundige blik. Bij Hans Anders heb je keus uit verschillende monturen op gebied van de laatste mode. Ook op gebied van audio is er volop keus aan hooroplossingen. Op de website vind je een uitgebreide collectie aan monturen, kun je ze online passen en sturen naar één van de winkels in Nijmegen. Kom eens langs en doe een gratis oogmeting.

Brillen

In de winkels van Hans Anders in Nijmegen kun je altijd terecht voor advies. Hans Anders heeft een gevarieerd aanbod aan brillen. We hebben kinderbrillen, zonnebrillen, dames brillen en heren brillen in huis. De brillen collectie van Hans Anders bestaat uit een uitgebreide collectie van exclusieve Hans Anders monturen tot internationale topmerken.

Lenzen

Hans Anders is jouw vertrouwde lenzenspecialist. In onze winkels in Nijmegen geven onze medewerkers je advies en kun je een oogmeting doen. Ook online kun je daglenzen, weeklenzen en maandlenzen bestellen. Hans Anders biedt contactlenzen aan in allerlei soorten en maten. Bekijk het online of kom eens langs bij één van onze winkels in Nijmegen.

Audiciens

Als je last hebt van je gehoor dan kun je terecht bij Hans Anders. In onze winkels in Nijmegen zijn er audiciens aanwezig die jouw van advies kunnen voorzien. Hans Anders heeft een uitgebreid assortiment van gehoorbescherming op maat en hoortoestellen. Kom eens langs bij één van onze winkels in Nijmegen om een gehoortest te doen.

Afspraak maken met een opticien of audicien in Nijmegen

Een afspraak maken met jouw opticien of audicien in Nijmegen? Dat kan online via onze website of door te bellen naar 088-2745536 (lokaal tarief).