Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Nijmegen

Adres

Zwanenveld 90
Nijmegen, 6538 SC

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 20:00
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Nijmegen

Dit filiaal is één van de twee Hans Anders winkels in Nijmegen. De winkel is gevestigd in het overdekte winkelcentrum Dukenburg. Je vindt ons naast Jeanscentre en tegenover Coolcat. Het winkelcentrum is zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Je kunt je auto parkeren onder het winkelcentrum. Als je met het openbaar vervoer reist, neem dan de trein of bus tot halte Brabantsepoort. Het winkelcentrum ligt tegenover het bus- en treinstation.

In de winkel kun je terecht voor brillen,contactlenzen en hoortoestellen. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Daarnaast is er één dag in de week een contactlensspecialist in de winkel aanwezig. Als je een advies wil over het dragen van lenzen, dan kun je op deze pagina een afspraak maken. Daarnaast is dit filiaal k StAr-gecertificeerd. Dit betekent dat je hier terecht kunt voor de aankoop van een hoortoestel bij onze gediplomeerde audicien. Hiervoor kun je een afspraak maken via 088-2745536 (lokaal tarief).

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het personeel van Hans Anders Dukenburg hoopt je binnenkort in de winkel te mogen begroeten.