Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Weert

Adres

Nieuwe Markt 22A
Weert, 6001 EL

Openingstijden

maandag 09:30 - 18:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00 18:00 - 20:00
vrijdag 09:30 - 18:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag 12:00 - 17:00
Laatste zondag van de maand, Uitzondering is en 22 September. 09-07-2024 gesloten in verband met verhuizing.
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken
Icon
Hoortoestellen

In deze vestiging kun je hoortoestellen kopen

Hoortoestellen bekijken

Over deze vestiging in Weert

Hans Anders Opticien en Audicien Weert in de Muntpassage

Je zicht en je gehoor zijn heel wat waard. Daarom is het belangrijk om je nieuwe bril of hoorapparaat uit te zoeken bij een gecertificeerde specialist. Bij Hans Anders Weert in de Muntpassage word je altijd bijgestaan door ervaren opticiens en audiciens. Zij voeren een gratis meting uit en helpen je bij het uitkiezen van jouw ideale bril of hoortoestel. Het is deze persoonlijke service die een bezoek aan onze winkel zo speciaal maakt.

Het juiste model voor iedereen

Iedereen is uniek. Daarom hebben we bij Hans Anders altijd een veelzijdig en constant wisselend assortiment. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Dat begint al bij de brillen. Ontdek monturen met een klassiek karakter of laat je verrassen door speelse kleuren en prints. Onze opticiens denken graag met je mee, zodat je altijd een montuur vindt dat goed bij de vorm van je gezicht past. Ook op het gebied van hoortoestellen is er genoeg keuze.

Routebeschrijving naar Hans Anders Weert in de Muntpassage

Auto

Hans Anders Weert heeft een ideale ligging in de Muntpassage. Dit sfeervolle winkelgebied is zeer makkelijk te bereiken met de auto. Ga van de A2 naar de N275. Hier rijd je via Ringbaan-Noord naar de Eindhovenseweg en Emmasingel. Langs deze straat vind je verschillende parkeergeleden. Zo kun je je auto kwijt bij het Kasteelplein, maar ook in de Muntgarage. Dit is betaald parkeren, tenzij je onze vestiging bezoekt op een koopzondag.

Openbaar vervoer

De Muntpassage ligt in het centrum van Weert, dat ook met het openbaar vervoer goed te bereiken is. Neem bijvoorbeeld de trein naar Station Weert, dat ten zuiden van het winkelgebied ligt. Vanuit hier loop je naar het centrum of neem je de bus. Zo stoppen bus 1, 2, 3, 73 en 74 allemaal bij bushalte Emmasingel. Vanaf deze halte wandel je binnen 10 minuten naar onze locatie in de Muntpassage. Met bus 1 kun je ook uitstappen bij bushalte Bassin.