Hans Anders opticiens Lelystad

Adres

de Wissel 34

8232 DP Lelystad Tel: 088-2745536 routebeschrijving Afspraak maken

Assortiment van deze winkel

Brillen

In deze vestiging kun je brillen kopen


Brillen bekijken

Lenzen

In deze vestiging kun je ook lenzen kopen.


Lenzen bekijken

Hoorhulpmiddelen

In deze vestiging kun je ook hoorhulpmiddelen kopen


Hoortoestellen Gehoorbescherming

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30

Dinsdag 09:00 - 17:30

Woensdag 09:00 - 17:30

Donderdag 09:00 - 20:00

Vrijdag 09:00 - 17:30

Zaterdag 09:00 - 17:00

Zondag Gesloten


Welkom in onze Hans Anders winkel in winkelcentrum de Gordiaan. Onze winkel zit aan de gezelligste winkelstraat van Lelystad, tegenover de Intertoys. Kom je met de auto? Parkeer je auto dan dichtbij op de parkeerplaats bij de Albert Heijn of in de parkeergarage tegenover het Apollo Hotel.

Het aanbod van Hans Anders Lelystad is uiteenlopend. Zo kun je hier terecht voor monturen van de mooiste merken, zoals Ray-Ban, Tommy Hilfiger of Timberland. Maar bekijk ook zeker eens onze mooie eigenmerk monturen. Van een opvallende kunststof bril tot een klassiek metalen montuur; voor iedere brildrager heeft Hans Anders een passende bril. Natuurlijk helpen onze deskundige opticiens je graag bij je keuze. Benieuwd wat je sterkte is? Maak dan een afspraak. Naast brillen verkopen wij in onze winkel ook contactlenzen. Wij adviseren je graag met betrekking tot het dragen van lenzen. 

In onze winkel in Lelystad bieden wij óók de beste hoorzorg voor de beste prijs. Je kunt hier terecht voor de controle of aanschaf van een hoortoestel. Dit filiaal is StAr-gecertificeerd waardoor je kunt rekenen op de beste zorg voor je gehoor. Maak online of via 088-2745536 (lokaal tarief) een afspraak voor advies over en/of het aanmeten van een hoortoestel. 

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Kortom, met een team van deskundige opticiens en een winkel met de allerlaatste noviteiten bieden wij je de zekerheid die je van de grootste opticien van Nederland mag verwachten.

  • Groot assortiment: meer dan dertig topmerken.
  • Oogmeting door gediplomeerd opticien.
  • Altijd scherpe aanbiedingen.
  • Gratis hoortest door StAr gecertificeerd audicien.


Het team van Hans Anders Lelystad heet je van harte welkom! 


Andere winkels in de buurt

De Reling 22

8254 KG Dronten Meer informatie

Reykjavikstraat 9

1334 KG Almere Meer informatie

Wolleweverstraat 14

3841 AZ Harderwijk Meer informatie

Bottelaarpassage 102

1315 ET Almere Meer informatie