Hans Anders opticiens Lelystad

Adres

de Wissel 34

8232 DP Lelystad Tel: 0800-0075 routebeschrijving Afspraak maken

Assortiment van deze winkel

Brillen

In deze vestiging kun je brillen kopen


Brillen bekijken

Lenzen

In deze vestiging kun je ook lenzen kopen.


Lenzen bekijken

Hoorhulpmiddelen

In deze vestiging kun je ook hoorhulpmiddelen kopen


Hoortoestellen Gehoorbescherming

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00

Dinsdag 09:30 - 18:00

Woensdag 09:30 - 18:00

Donderdag 09:30 - 18:00

Vrijdag 09:30 - 18:00

Zaterdag 09:30 - 17:00

Zondag Gesloten


Koopavond

Donderdag 18:00 - 21:00


In winkelcentrum de Gordiaan, bevindt zich deze winkel van Hans Anders. De winkel zit aan de drukste winkelstraat van Lelystad, tegenover de Intertoys. Parkeer je auto op de parkeerplaats bij de Albert Heijn of in de parkeergarage tegenover het Apollo Hotel.

Binnen vind je een ruim aanbod aan brillen, contactlenzen en hoortoestellen aan, tegen een voordelige prijs. Een aantal dagen per week is er een contactlensspecialist in de winkel aanwezig die advies kan geven over het dragen van contactlenzen. Voor een afsrpaak met deze specialist kun je contact opnemen via deze pagina op onze website.

Daarnaast is dit filiaal StAr-gecertificeerd. Dit betekent dat je hier terecht kunt voor de aankoop van een hoortoestel bij één van onze gediplomeerde audiciens. Maak hiervoor telefonisch een afspraak via 0800-0027 (gratis).

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het team van Hans Anders Lelystad begroet je graag in de winkel.


Een trendy bril voor een scherpe prijs

Bekijk ook gerust eens onze eigen collectie. Onze trendwatchers volgen de trends op de voet en reizen de wereld over om de beste monturen voor een scherpe prijs in te kopen. Met een Hans Anders Collectie-montuur heb je al een complete trendy enkelvoudige bril vanaf 59,-, inclusief kraswerende en ontspiegelde glazen. Liever een varifocusbril? Bekijk de korting op Varifocus-glazen en de actievoorwaarden.

Prijzen Varifocus-glazen Actievoorwaarden Bekijk de collectie
Bekijk de collectie

Korting op lenzen

Ook krijg je tijdens de openingsweek maar liefst 20% korting op je Easy Wear lenzen. Benieuwd naar de verschillen tussen daglenzen en maandlenzen? We leggen het uit in dit blog. Kom snel naar de winkel en bestel je nieuwe lenzen met korting.

Andere winkels in de buurt

De Reling 22

8254 KG Dronten Meer informatie

Reykjavikstraat 9

1334 KG Almere Meer informatie

Wolleweverstraat 14

3841 AZ Harderwijk Meer informatie

Bottelaarpassage 102

1315 ET Almere Meer informatie