Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Lelystad

Adres

de Wissel 34
Lelystad, 8232 DP

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30 17:30 - 20:00
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken
Icon
Hoortoestellen

In deze vestiging kun je hoortoestellen kopen

Hoortoestellen bekijken

Over deze vestiging in Lelystad

Hans Anders Opticien en Audicien Lelystad in Winkelcentrum De Gordiaan

Heb je een nieuwe bril of een hoortoestel nodig? Dan vind je bij Hans Anders Lelystad in Winkelcentrum De Gordiaan wat je zoekt. In onze winkel ontdek je een ruime collectie brillen die zowel als normale bril, zonnebril, nachtbril of computerbril te gebruiken zijn. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Ook ons assortiment gehoorapparaten is divers. Zo kies je tussen modellen die je achter of in het oor plaatst. Iedereen is uniek, waardoor wij er voor iedereen willen zijn met ons diverse aanbod.

De service van Hans Anders

De zoektocht naar een nieuwe bril of een gehoorapparaat begint altijd bij een test. Oogmetingen en gehoormetingen zijn helemaal gratis bij Hans Anders. Tijdens de test komen onze gecertificeerde opticiens en audiciens erachter wat je precies nodig hebt. Vervolgens helpen ze je bij het maken van een keuze in de winkel. Dankzij deze persoonlijke service loop je naar buiten met een bril of gehoorapparaat dat jou de juiste ondersteuning biedt.

Routebeschrijving naar Hans Anders Lelystad in Winkelcentrum De Gordiaan

Auto

Hans Anders Lelystad is eenvoudig te bereiken vanaf de A6, N302 en N309. Neem de eerste afslag bij de rotonde op de Larserdreef om op de Zuigerplasdreef te komen. Zo rijd je recht op het winkelcentrum af. Je hebt verschillende mogelijkheden om te parkeren, van Parkeergarage De Waag tot Parkeergarage Zilverpark en Parkeergarage Neringweg. Rondom het winkelcentrum zijn ook meerdere open parkeerplekken te vinden, bijvoorbeeld aan de Agoraweg.

Openbaar vervoer

Reis je met het openbaar vervoer? Ook dan kun je bij Hans Anders Lelystad in Winkelcentrum De Gordiaan terecht. Het station Lelystad Centrum ligt direct naast het winkelcentrum. Dat maakt de winkel makkelijk bereikbaar vanuit steden als Groningen, Zwolle, Den Haag en Leiden. Op het bijbehorende busstation stoppen bussen 1 tot en met 10, maar ook bussen 13, 16, 140, 145, 148, 650 en 663.