Hans Anders opticiens Leiden

Adres

Haarlemmerstraat 42

2312 GB Leiden Tel: 0800-0075 routebeschrijving Afspraak maken

Assortiment van deze winkel

Brillen

In deze vestiging kun je brillen kopen


Brillen bekijken

Lenzen

In deze vestiging kun je ook lenzen kopen.


Lenzen bekijken

Hoorhulpmiddelen

In deze vestiging kun je ook hoorhulpmiddelen kopen


Hoortoestellen Gehoorbescherming

Openingstijden

Maandag 11:00 - 18:00

Dinsdag 09:30 - 18:00

Woensdag 09:30 - 18:00

Donderdag 09:30 - 18:00

Vrijdag 09:30 - 18:00

Zaterdag 09:30 - 17:00

Zondag Gesloten


Koopavond

Donderdag 18:00 - 21:00


Bekijk hier de speciale openingstijden rondom de feestdagen.


In Leiden doen we het voortaan Anders!

Onze winkel heeft in de afgelopen week een ware metamorfose ondergaan en opent a.s. zaterdag haar deuren als een Hans Anders brandstore met monturen van meer dan 30 internationale topmerken. Graag nodigen we u uit om onze nieuwe winkel vanaf 21 april te komen bewonderen.

Merkbril vanaf 99,- en Vafifocus Basic merkbril vanaf 149,- met kraswerende en ontspiegelde glazen
Van 21 t/m 29 april kunt u profiteren van deze superscherpe openingsactie. U heeft in onze brandstore meer keuze uit monturen van internationale topmerken zoals Vogue, DKNY en Tommy Hilfiger. Kies uw favoriete montuur tijdens onze openingsweek!
Geldt voor van 21 t/m 29 april 2018 alle merkmonturen tot 129,-. Voor monturen van 129, of meer geldt een meerprijs van 30,De bril is voorzien van kunststof glazen in standaarddikte (index 1.5) met kraswerende laag en onspiegeling. De actie niet op reeds bestelde/gekochte producten of in combinatie met andere acties en voordeelregelingen. Vraag in de winkel naar alle voorwaarden.

20% korting op alle Easy Wear lenzen
Gedurende de openingweek krijgt u in onze winkel 20% korting op alle Easy Wear lenzen. U heeft keuze uit alle dag- en maandlenzen van Easy Wear. Bekijk ons assortiment op onze website.
Geldt van 21 t/m 29 april 2018 alleen op lenzen van Easy Wear en niet op reeds bestelde/gekochte producten of in combinatie met andere acties en voordeelregelingen. Vraag in de winkel naar alle voorwaarden.

Multiverpakking hoortoestelbatterijen (18 pack) van 7,50- voor 5,-
Gedurende de openingweek krijgt u in onze winkel korting op hoortoestelbatterijen.
De actie geldt  van 21 t/m 29 april 2018 op multiverpakking hoortoestelbatterijen nr. 10, 13, 312 en 675 en niet op reeds bestelde/gekochte producten of in combinatie met andere acties en voordeelregelingen.

Graag tot ziens,

Winkelteam Leiden
 

Deze vestiging van Hans Anders is één van de twee filialen van Hans Anders in Leiden en is gevestigd aan de Haarlemmerstraat. Als je vanaf het station de Haarlemmerstraat in loopt vind je ons op nog geen 50 meter lopen, aan je linkerkant. De winkel is gemakkelijk te bereiken met de auto, trein en fiets. Je kunt je auto parkeren in de straten rondom de winkel. Als je met de trein komt is het slechts enkele minuten lopen vanaf het station naar de winkel.

In de winkel kun je uiteraard terecht voor brillen en lenzen. Daarnaast is er ook een aantal dagen in de week een contactlensspecialist aanwezig die advies kan geven over het dragen van lenzen. Maak hiervoor een afspraak in de winkel of via deze pagina. Één dag in de week is er ook een gediplomeerde audicien in de winkel aanwezig die advies kan geven over het dragen van een hoortoestel. Hiervoor kun je een afspraak maken via 0800-0027 (gratis). Voor een hoortest of oogmeting kun je ten allen tijde vrijblijvend de winkel binnenstappen.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het personeel van Hans Anders Haarlemmerstraat hoopt je snel in de winkel te mogen begroeten.


Andere winkels in de buurt

Standerdmolen 33

2317 NZ Leiden Meer informatie

Van Hogendorpstraat 59

2242 KX Wassenaar Meer informatie

Princestraat 22

2225 GB Katwijk Meer informatie

Kamperfoelie 8

2262 AE Leidschendam Meer informatie