Hans Anders opticiens in Leiden

Vind hieronder de vestigingen in deze plaats

Standerdmolen 33

2317 NZ Leiden Meer informatie

Haarlemmerstraat 42

2312 GB Leiden Meer informatie

Opticiens & audiciens in Leiden

Als je op zoek bent naar een goede opticien dan kun je in Leiden terecht bij 2 winkels van Hans Anders. Onze medewerkers in deze winkels helpen je graag bij het kopen van een nieuwe bril, lenzen, zonnebril of hooroplossing. Je kunt een uitgebreide oogmeting of hoortest laten doen om daarna samen het product naar keuze uit te zoeken. Je kunt natuurlijk gewoon langskomen bij een van onze vestigingen, maar je kunt ook eenvoudig van tevoren online een afspraak maken.

Brillen

Wil je een nieuwe bril kopen? Dan helpt de opticien in Leiden je graag. Na een uitgebreide oogmeting waarin onder andere je sterkte wordt bepaald, krijg je advies bij het vinden van een mooi montuur en het perfecte glas. Natuurlijk zijn er ook kinderbrillen en zonnebrillen verkrijgbaar in onze winkels in Leiden. Als je langskomt, dan kunnen onze medewerkers je uitgebreid advies geven.

Lenzen

Als je al contactlenzen draagt of benieuwd bent of lenzen wat voor jou zijn, dan kun je langskomen bij een lenzenspecialist in Leiden. Samen kunnen jullie kijken naar je wensen en jouw ogen, om zo tot de beste keuze te komen. We hebben daglenzen en maandlenzen, van Easy Wear en van diverse bekende merken.

Audiciens

In diverse winkels in Leiden is een audicien aanwezig. Met een gehoortest kan de audicien bekijken hoe goed je hoort. En als je een hoortoestel nodig blijkt te hebben dan kunnen jullie samen kijken wat het beste bij je wensen en gehoorverlies past. Maar ook voor gehoorbescherming op maat kun je bij de audicien terecht.

Afspraak maken met een opticien of audicien in Leiden

Wil je alvast een afspraak maken met een opticien of audicien in Leiden? Dat kan heel eenvoudig online of door te bellen naar 088-2745536 (lokaal tarief).