Hans Anders opticiens in Leeuwarden

Vind hieronder de vestigingen in deze plaats

Bilgaardpassage 56

8918 HT Leeuwarden Meer informatie

Bilgaardpassage 58

8918 HT Leeuwarden Meer informatie

Ruiterskwartier 22

8911 BP Leeuwarden Meer informatie

Opticiens & audiciens in Leeuwarden

Op zoek naar een goede opticien of audicien in de stad Leeuwarden? Hans Anders heeft er 2 winkels waar de deur voor je open staat. In deze winkels kun je een oogmeting laten doen en krijg je uitgebreid advies bij het zoeken naar een nieuwe bril. Maar ook als je op zoek bent naar lenzen kun je er terecht. En in onze winkel aan de Bilgaardpassage kun je terecht voor gehoorbescherming of een hoortoestel. Loop binnen, of maak online een afspraak voor een oogmeting of een hoortest.

Brillen

In de Hans Anders winkels in Leeuwarden helpen we je graag bij het vinden en de aanschaf van een nieuwe bril. We hebben een ruim assortiment eigenmerkmonturen als monturen van diverse internationale topmerken. Natuurlijk hebben we ook kinderbrillen en zonnebrillen in ons assortiment. Kom langs, wij geven je graag advies.

Lenzen

In onze winkels in Leeuwarden zijn lenzenspecialisten aanwezig. Bij hen kun je terecht voor controle van en advies over contactlenzen. Dat gebeurt uiteraard na een uitgebreide oogmeting. Bij ons kun je kiezen uit een uitgebreid assortiment lenzen. Zo hebben we daglenzen en maandlenzen, zowel van Easy Wear als van diverse bekende merken.

Audiciens

Ook voor een gehoortest, hoortoestellen of bescherming van je gehoor kun je terecht bij onze gediplomeerde audicien in Leeuwarden. Als je wilt weten hoe goed je hoort, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvende gehoortest. Blijkt dat je baat zou hebben bij een hoortoestel, dan kan de audicien je adviseren over de juiste keuze. Ook voor gehoorbescherming op maat ben je bij onze audicien op het juiste adres. De audicien kan deze aanmeten, zodat je je gehoor optimaal kunt beschermen.

Afspraak maken met een opticien of audicien in Leeuwarden

Wil je alvast een afspraak maken met een opticien of audicien in Leeuwarden? Dat kan heel eenvoudig online of door te bellen naar 088-2745536 (lokaal tarief).