Hans Anders opticiens Hengelo ov

Adres

Uitslagsweg 93

7556 LN Hengelo ov Tel: 0800-0075 routebeschrijving Afspraak maken

Assortiment van deze winkel

Brillen

In deze vestiging kun je brillen kopen


Brillen bekijken

Lenzen

In deze vestiging kun je ook lenzen kopen.


Lenzen bekijken

Hoorhulpmiddelen

In deze vestiging kun je ook hoorhulpmiddelen kopen


Hoortoestellen Gehoorbescherming

Gratis glazen

Bij aankoop van een montuur zijn je enkelvoudige glazen (index 1.5), inclusief kraswerende laag en ontspiegeling helemaal gratis! Met een Hans Anders Collectie-montuur heb je al een enkelvoudige bril vanaf 39,-. Liever een varifocusbril? Ook uw Varifocus Basic-glazen zijn helemaal gratis bij aankoop van een montuur en op onze overige varifocusglazen ontvangt u de hoogste korting, namelijk 170,-! 

Actievoorwaarden Prijzen varifocusglazen Bekijk de collectie
Bekijk de collectie

Korting op lenzen

Ook krijg je tijdens de openingsweek maar liefst 20% korting op je Easy Wear lenzen. Benieuwd naar de verschillen tussen daglenzen en maandlenzen? We leggen het uit in dit blog. Kom snel naar de winkel en bestel je nieuwe lenzen met korting.

Openingstijden

Maandag 11:00 - 18:00

Dinsdag 09:30 - 18:00

Woensdag 09:30 - 18:00

Donderdag 09:30 - 18:00

Vrijdag 09:30 - 18:00

Zaterdag 09:30 - 17:00

Zondag Gesloten


Koopavond

Vrijdag 18:00 - 20:00


Dit filiaal is één van de twee filialen van Hans Anders in Hengelo. De winkel is gevestigd in het winkelcentrum 'de Hengelose Esch'. Je vindt ons naast 'de echte bakker' Wouda en op=op Voordeelshop en tegenover CIGO. Het winkelcentrum is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Voor je auto is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

In dit filiaal kun je terecht voor brillen, lenzen en hoortoestellen. Door de aanwezigheid van een contactlensspecialist ben je ook welkom voor al je vragen met betrekking tot lenzen. Maak voor een afspraak met de contactlensspecialist een afspraak via deze pagina op onze website.

Daarnaast is er in de winkel een gediplomeerd audicien aanwezig, waardoor je welkom bent voor het op laten meten van je gehoor. Een afspraak hiervoor kun je maken via 0800-0027.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het personeel van Hans Anders Hengelose Esch hoopt je binnenkort in de winkel te mogen begroeten.


Andere winkels in de buurt

Nieuwstraat 14-16

7551 CW Hengelo Meer informatie

Nieuwe Markt 11

7622 DD Borne Meer informatie

Klanderij 62

7511 HS Enschede Meer informatie

De Driehoek 41

7571 ET Oldenzaal Meer informatie