Hans Anders opticiens in Haarlem

Vind hieronder de vestigingen in deze plaats

Grote Houtstraat 3

2011 SB Haarlem Meer informatie

Rivieradreef 26

2037 AH Haarlem Meer informatie

Opticiens & audiciens in Haarlem

Op zoek naar een goede opticien of audicien in Haarlem, dan kun je terecht bij een van onze twee winkels in Haarlem. In alle winkels kun je een oogmeting laten doen en geven we je uitgebreid montuuradvies. Maar ook als je op zoek bent naar lenzen, gehoorbescherming of een hoortoestel, dan zit je bij onze winkel aan het Rivieraplein goed. Maak een eenvoudig online een afspraak of loop gewoon even binnen.

Brillen

In onze winkels in Haarlem adviseren we je graag bij het kopen van een nieuwe bril. We hebben een uitgebreid assortiment met zowel eigenmerkmonturen als monturen van diverse internationale topmerken. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor kinderbrillen en zonnebrillen. Kom langs, we geven je graag advies.

Lenzen

Bij de winkels in Haarlem kun je ook terecht voor het kopen van lenzen. Na een uitgebreide oogmeting kun je samen met de lenzenspecialist bepalen welke contactlenzen aansluiten bij jouw wensen. Zo hebben we daglenzen en maandlenzen, zowel van Easy Wear als van diverse bekende merken.

Audiciens

Ook voor een goede audicien kun je terecht bij onze winkel aan het Rivieraplein. Als je wilt weten hoe goed je hoort, dan kun je een gehoortest laten doen bij onze gediplomeerde audicien. Blijkt dat je baat zou hebben bij een hoortoestel, dan kan de audicien je adviseren over de juiste keuze. Je kunt er ook terecht voor gehoorbescherming op maat of kant-en-klare oordoppen. Onze audicien adviseert je graag.

Afspraak maken met een opticien of audicien in Haarlem

Wil je alvast een afspraak maken met een opticien of audicien in Haarlem? Dat kan heel eenvoudig online of door te bellen naar 088-2745536 (lokaal tarief).