Hans Anders opticiens Dordrecht

Adres

P.A. de Kokplein 108

3318 JW Dordrecht Tel: 0800-0075 routebeschrijving Afspraak maken

Assortiment van deze winkel

Brillen

In deze vestiging kun je brillen kopen


Brillen bekijken

Lenzen

In deze vestiging kun je ook lenzen kopen.


Lenzen bekijken

Hoorhulpmiddelen

In deze vestiging kun je ook hoorhulpmiddelen kopen


Hoortoestellen Gehoorbescherming

Openingsacties van 24 mei t/m 1 juni 2019

De verbouwing is achter de rug, we zijn geopend in Winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht! Daarom hebben we spectaculaire openingsacties van vrijdag 24 mei tot en met zaterdag 1 juni 2019. Kijk hieronder welke openingsacties er zijn. 

Gratis glazen

Tijdens de openingsweek zijn bij aankoop van een montuur je enkelvoudige glazen (index 1.5), inclusief kraswerende laag en ontspiegeling helemaal gratis! Met een Hans Anders Collectie-montuur heb je al een enkelvoudige bril vanaf 39,-. Liever een varifocusbril? Ook uw Varifocus Basic-glazen zijn helemaal gratis bij aankoop van een montuur en op onze overige varifocusglazen ontvangt u de hoogste korting! Kom tussen vrijdag 24 mei en zaterdag 1 juni a.s. langs en profiteer!

Actievoorwaarden Prijzen varifocusglazen Bekijk de collectie
Bekijk de collectie

Korting op lenzen

Ook krijg je tijdens de openingsweek maar liefst 20% korting op je Easy Wear lenzen. Benieuwd naar de verschillen tussen daglenzen en maandlenzen? We leggen het uit in dit blog. Kom snel naar de winkel en bestel je nieuwe lenzen met korting.

Korting op hoortoestelbatterijen

Een extra voorraad batterijtjes komt altijd van pas. Tijdens de openingsweek betaal je geen 8,-, maar slecht 5,50 voor een doosje met 18 batterijen. Een mooie reden dus om even langs te komen. Je kunt hier alvast de verschillende types bekijken.

Bekijk de verschillende soorten

Hoortestdag op 31 mei

Op vrijdag 31 mei kun je bij ons binnenlopen (zonder afspraak) voor een gratis gehoortest! Twijfel je nog of je een gehoortest wil doen? Lees er meer over in ons blog.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Zondag Gesloten


Koopavond

Donderdag 18:00 - 20:00


Bekijk hier de speciale openingstijden rondom de feestdagen.


Koopzondag: laatste zondag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur.

Deze vestiging is één van de twee vestigingen van Hans Anders in Dordrecht. De winkel is gevestigd in winkelcentrum Sterrenburg, waar je ons kunt vinden naast de Lidl en tegenover juwelier Mostert. Winkelcentrum Sterrenburg is prima bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Je auto kun je gratis parkeren boven op het dak van winkelcentrum Sterrenburg.

In dit filiaal kun je uiteraard terecht voor alle brillen uit het assortiment van Hans Anders. Daarnaast is er ook een aantal dagen in de week een contactlensspecialist aanwezig die advies kan geven over het dragen van lenzen. Maak hiervoor een afspraak op onze website, via deze pagina.

Dit filiaal is daarnaast StAr-gecertificeerd. Dit houdt in dat je hier terecht kunt voor de aankoop van een hoortoestel bij één van onze gediplomeerde audiciens. Maak hiervoor een afspraak via 0800-0027.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het team van Hans Anders winkelcentrum Sterrenburg begroet je graag in de winkel.


Andere winkels in de buurt

Statenplein 143

3311 NH Dordrecht Meer informatie

Hof van Holland 10

3332 EH Zwijndrecht Meer informatie

Brederodelaan 112

3353 GG Papendrecht Meer informatie

De Schoof 226

3341 EB Hendrik Ido Ambacht Meer informatie