Hans Anders opticiens Brunssum

Adres

Kerkstraat 37

6441 BA Brunssum Tel: 088-2745536 routebeschrijving Afspraak maken

Assortiment van deze winkel

Brillen

In deze vestiging kun je brillen kopen


Brillen bekijken

Lenzen

In deze vestiging kun je ook lenzen kopen.


Lenzen bekijken

Hoorhulpmiddelen

In deze vestiging kun je ook hoorhulpmiddelen kopen


Hoortoestellen Gehoorbescherming

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30

Dinsdag 09:00 - 17:30

Woensdag 09:00 - 17:30

Donderdag 09:00 - 17:30

Vrijdag 09:00 - 17:30

Zaterdag 09:00 - 17:00

Zondag Gesloten


Bij Hans Anders in Brunssum ben je welkom voor brillenlenzen en hoortoestellen. Je vindt ons in het centrum in de Kerkstraat op nummer 37. Parkeren kan aan het Doorvaartplein. Stap met het openbaar vervoer uit bij halte Koutenveld.

Voordat je een nieuwe bril koopt, wil je natuurlijk weten wat je sterkte is. Maak daarom een afspraak met onze opticien voor een oogmeting. Om je een beeld te vormen van welke monturen je mooi vindt, kun je alvast online onze collectie bekijken en eventueel de mooiste brillen naar de winkel laten sturen. Er is ontzetten veel keuze uit ons eigenmerk, Nike, Artlife en circa 30 andere merken.

Natuurlijk ben je ook voor lenzen bij ons aan het juiste adres. Van dag- en maandlenzen, tot enkelvoudig en multifocaal en zelfs voor cilinderafwijkingen. Onze contactlensspecialist meet je ogen op en kijkt daarnaast naar de gezondheid van je ogen en welke lenzen het beste bij jou passen. Maak een afspraak, zodat je zeker weet dat de contactlensspecialist tijd voor je heeft.

In onze winkel kun je een gratis hoortest laten doen door een StAr-geregistreerd audicien. Indien hoortoestellen nodig zijn, kan de audicien jou adviseren wat het beste bij jouw gehoor past. Er zijn verschillende oplossingen mogelijk: zowel in het oor als achter het oor. Maak een afspraak met onze audicien voor de hoortest en een persoonlijk advies. Je kunt ook bij ons terecht voor gehoorbescherming.

Het team van Hans Anders Brunssum hoopt je binnenkort te begroeten in de winkel!


Andere winkels in de buurt

Corio Center 4

6411 LX Heerlen Meer informatie

Walstraat 67

6131 CV Sittard Meer informatie

Salmstraat 80

6161 EP Geleen Meer informatie

Hoofdstraat 13

6461 CL Kerkrade Meer informatie