Hans Anders opticiens in Breda

Vind hieronder de vestigingen in deze plaats

Heksenwaag 43

4823 JT Breda Meer informatie

Ginnekenstraat 137

4811 JG Breda Meer informatie

Opticiens & audiciens in Breda

Ben je op zoek naar een goede opticien of audicien in Breda? Hans Anders heeft 3 winkels in deze Brabantse stad. In deze winkels kun je terecht voor een oogmeting en word je uitgebreid geadviseerd bij het kopen van een nieuwe bril. Maar ook voor contactlenzen, hoortoestellen en gehoorbescherming ben je aan het goede adres. Je kunt gewoon binnenlopen, maar ook eenvoudig online een afspraak maken.

Brillen

We helpen je graag bij het kopen van een nieuwe bril in onze winkels in Breda. Je kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment monturen van zowel ons eigen merk als internationale topmerken. We adviseren je ook graag over de verschillende soorten glazen die we verkopen, zodat je een bril koopt die precies bij je wensen past. Ook als je op zoek bent naar een zonnebril of kinderbrillen dan kun je bij Hans Anders in Breda terecht.

Lenzen

Draag je contactlenzen of ben je die van plan te gaan dragen? Kom dan langs bij onze lenzenspecialist in Breda. Na een uitgebreide oogmeting en het bespreken van je wensen, kunnen jullie samen kijken welke lenzen bij jou passen. Er is een groot assortiment beschikbaar met zowel daglenzen als maandlenzen van diverse merken. Ook lenzen met een cilinder en multifocale lenzen zijn verkrijgbaar bij Hans Anders.

Audiciens

Wil je een gehoortest laten doen in Breda? Ook dat kan bij Hans Anders. Als je wilt weten of je nog goed hoort, zal onze audicien het testen. Maar ook als je al op zoek bent naar een (nieuw) hoortoestel, kunnen jullie samen je wensen bespreken. Ook voor gehoorbescherming op maat of kant en klare oordoppen ben je bij Hans Anders in Breda aan het juiste adres.

Afspraak maken met een opticien of audicien in Breda

Wil je alvast een afspraak maken met een opticien of audicien in Breda? Dat kan heel eenvoudig online of door te bellen naar 088-2745536 (lokaal tarief).