Hans Anders Opticiens

BODEGRAVEN

Kerkstraat 24
2411 AD BODEGRAVEN
Tel: 0800-0075

Assortiment

Horen Nee

Brillen of Lenzen Ja

Conceptstore Nee

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag 09:00 - 17:30

Woensdag 09:00 - 17:30

Donderdag 09:00 - 17:30

Vrijdag 09:00 - 17:30

Zaterdag 09:00 - 16:30

Zondag Gesloten

Koopavond

Vrijdag 19:00 - 21:00

In Bodegraven vind je ons in de kerstraat, naast de Keurslager en tegenover textielsuper ZEEMAN. In de Kerstraat kun je je auto parkeren, voorzien van een blauwe parkeerschijf. Meer parkeerplek is op parkeerterrein ´Nieuwe Markt' op enkele minuten loopafstand van de winkel. Het treinstation van Bodegraven bevindt zich op ongeveer zeven minuten loopafstand van de winkel. 

Binnen in de winkel tref je een grote diversiteit aan brilmonturen en lenzen. Daarnaast kun je in de winkel terecht voor attributen als lenzenvloeistof en brilkokers. Ook is er in de winkel een contactlensspecialist aanwezig. Deze is gespecialiseerd in het adviseren, aanmeten en controleren van contactlenzen. Voor een afspraak met deze contactlensspecialist kun je contact opnemen via deze pagina op onze website.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het team van Hans Anders Bodegraven hoopt je binnenkort in de winkel van dienst te mogen zijn!

Unknown translation key: [shop-on-map];[nl-NL]