Hans Anders opticiens Barneveld

Adres

J. van Schaffelaarstraat 54

3771 BW Barneveld Tel: 0800-0075 routebeschrijving Afspraak maken

Assortiment van deze winkel

Brillen

In deze vestiging kun je brillen kopen


Brillen bekijken

Lenzen

In deze vestiging kun je ook lenzen kopen.


Lenzen bekijken

Hoorhulpmiddelen

In deze vestiging kun je ook hoorhulpmiddelen kopen


Hoortoestellen Gehoorbescherming

Verbouwing in Barneveld

Op zaterdag 3 november openen we in Barneveld onze mooie, verbouwde winkel. Naast een vernieuwde inrichting heb je een nóg ruimere keuze uit monturen. En aangezien de vertrouwd scherpe acties blijven, wordt het nog leuker om een nieuwe bril uit te zoeken!

Vanwege de verbouwing moeten we eerst even dicht. Daarom zijn we van 22 oktober t/m 2 november gesloten. Tijdens de verbouwing kun je terecht in één van onze andere winkels, bijvoorbeeld in Ede of in Veenendaal.

Van de opening maken we natuurlijk een groot feest. We zien je graag in onze mooie winkel vanaf zaterdag 3 november en trakteren je een week lang met spectaculaire openingsacties.

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30

Dinsdag 09:00 - 17:30

Woensdag 09:00 - 17:30

Donderdag 09:00 - 17:30

Vrijdag 09:00 - 17:30

Zaterdag 09:00 - 17:00

Zondag Gesloten


Koopavond

Vrijdag 18:30 - 21:00


Dit filiaal van Hans Anders bevindt zich in het gezellige centrum van Barneveld, vlakbij de terrasjes van het Raadhuisplein. De winkel is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid, en het station Barneveld-centrum bevindt zich op loopafstand van de winkel.

In de winkel vind je een uitgebreid assortiment aan brillen, zonnebrillen, contactlenzen en hoortoestellen. Één dag in de week is er een contactlensspecialist in de winkel aanwezig. Een afspraak met onze specialist kun je maken door deze pagina bezoeken. Hans Anders Barneveld is StAr-gecertificeerd, wat inhoudt dat er een gediplomeerde audicien in de winkel is. Voor een afspraak met onze audicien kun je contact opnemen via 0800-0027.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het winkelteam van Hans Anders Barneveld hoopt van harte je in de winkel te mogen begroeten. 


Andere winkels in de buurt

Kooikersgracht 2

3831 NG Leusden Meer informatie

Oosterstraat 20

3861 BJ Nijkerk Gld Meer informatie

Maandereind 16

6711 AC Ede Gld Meer informatie

Veenslag 17

3905 SH Veenendaal Meer informatie