Hans Anders opticiens in Arnhem

Vind hieronder de vestigingen in deze plaats

Kronenburggalerij 13

6831 ET Arnhem Meer informatie

Hanzestraat 335

6826 ML Arnhem Meer informatie

Koningstraat 82

6811 DK Arnhem Meer informatie

Opticiens & audiciens in Arnhem

Ben je op zoek naar een goede opticien of audicien in Arnhem? Hans Anders heeft 3 winkels in deze stad. Onze medewerkers helpen je graag bij het zoeken en kopen van een nieuwe bril. Maar ook als je geinteresseerd bent in lenzen dan ben je aan het juiste adres. Een audicien kun je bezoeken voor een hoortoestel of het aanmeten van gehoorbescherming. Je kunt gewoon binnenlopen, maar ook eenvoudig online een afspraak maken.

Brillen in Arnhem

Bij Hans Anders in Arnhem helpen we je graag bij het uitzoeken van een nieuwe bril. Een montuur kun je kiezen uit onze uitgebreide collectie, bestaande uit eigenmerkmonturen en monturen van internationale topmerken. Na een oogmeting en het bespreken van je wensen, kun je erover geadviseerd worden. Ook als je op zoek bent naar een zonnebril of kinderbrillen, dan is er in Arnhem genoeg keuze.

Lenzen in Arnhem

Draag je contactlenzen of ben je die van plan te gaan dragen? Kom dan langs bij onze lenzenspecialist in Arnhem. Na een uitgebreide oogmeting en het bespreken van je wensen, kunnen jullie samen kijken welke lenzen bij jou passen. Er is een groot assortiment beschikbaar met zowel daglenzen als maandlenzen van diverse merken. Ook lenzen met een cilinder en multifocale lenzen zijn verkrijgbaar bij Hans Anders.

Audiciens in Arnhem

Wil je je gehoor testen? Ook dat kan bij Hans Anders in Arnhem. Onze audicien zal een gehoortest bij je uitvoeren en zo bekijken of je baat zou hebben bij een hoortoestel. Maar ook als je op zoek bent naar gehoorbescherming op maat dan ben je hier aan het juiste adres.

Afspraak maken met een opticien of audicien in Arnhem

Wil je alvast een afspraak maken met een opticien of audicien in Arnhem? Dat kan heel eenvoudig online of door te bellen naar 088-2745536 (lokaal tarief).