Hans Anders opticiens in Amstelveen

Vind hieronder de vestigingen in deze plaats

Rembrandtweg 86

1181 GW Amstelveen Meer informatie

Opticiens & audiciens in Amstelveen

Voor een goede opticien in Amstelveen kun je langskomen bij één van de winkels van Hans Anders. Wij bieden je gezicht en gehoor voor een betaalbare prijs. Onze gehele collectie aan hooroplossingen, brillen en lenzen bestaat uit topkwaliteit. De medewerkers van Hans Anders staan altijd voor je klaar in één van de winkels in Amstelveen. Kom eens langs voor een oogmeting door één van onze gediplomeerde opticiens.

Brillen

Als je op zoek bent naar een bril in de buurt van Amstelveen kun je altijd binnen stappen in onze brillen winkel. Hans Anders heeft een ruim aanbod aan brillen, het varieert van kinderbrillen tot aan zonnebrillen. Op de website is er online een ruime selectie te zien van het aanbod brillen.

Lenzen

Wil je graag nieuwe lenzen kopen? Kom eens langs bij de Hans Anders winkels in Amstelveen. Wij zijn jouw lenzenspecialist met een uitgebreid assortiment aan lenzen. Zijn het je eerste lenzen? Dan kun je gratis een oogtest laten doen door één van onze opticiens in de winkel. Online heb je volop mogelijkheden om jouw lens naar keus te kopen. Een afspraak maken voor een oogtest is ook mogelijk via onze Hans Anders website.

Afspraak maken met een opticien in Amstelveen

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden om een afspraak in te plannen? Bezoek onze website om online een afspraak te maken of bel naar één van onze medewerkers op het telefoonnummer 088-2745536 (lokaal tarief).