Doe de online oogtest

Wanneer zijn jouw ogen voor het laatst gemeten? Met onze gratis gecertificeerde online oogtest (in samenwerking met Easee) krijg je een indicatie of jouw huidige sterkte nog klopt. Leuk weetje: ook als je nog geen bril of lenzen draagt, kun je deze test doen. Ontdek snel of jij een nieuwe bril of lenzen nodig hebt!
Doe de online oogtest

Hoe werkt het?

Super simpel! Dit is alles wat je nodig hebt: een computer of laptop, een smartphone en een (bank)pasje. De online oogtest duurt ongeveer 5 à 10 minuten, kun je doen vanaf 16 jaar en is geschikt voor vertebrillen of -lenzen. Heb je al een account bij Hans Anders? Handig! Log in en vind je laatste oogmeetgegevens zo terug.

  • Check check dubbel check

    Met een paar vragen, weet je of de online oogtest voor jou geschikt is. Als je al een bril of lenzen draagt, pak die er dan bij samen met je huidige brilrecept.

  • Een oogmeting in 3..2..1.

    Easee’s virtuele assistent begeleidt je door de online oogmeting. Het algoritme controleert jouw zicht, op basis van je antwoorden op de vragen. Je wordt gevraagd om de grootte van het scherm te bepalen en om 3 meter van je scherm af te gaan staan.

  • Heel scherp

    Hoera! De oogtest is klaar. Je krijgt gelijk een indicatie of je huidige sterkte nog klopt. Zo niet, plan dan een oogmeting in een Hans Anders winkel. Die is ook helemaal gratis en vrijblijvend. Zo zie je snel weer alles scherp!

Doe de online oogtest