Draag je lenzen en kom je graag bij Hans Anders?

Word dan lid van het Lens Totaal Plan. Dan profiteer je altijd van onze laagste prijs voor lenzen.

Kijk snel wat het Lens Totaal Plan jou oplevert!
Hans Anders Lens Totaal Plan

Slimme Lens Deal voor maar 8,95 per maand
Speciaal voor lenzendragers is er het Lens Totaal Plan van Hans Anders. Als lid profiteer je van heel veel voordeel dat kan oplopen tot 20% op lenzen van Easy Wear en lenzenvloeistof. Het principe van het Lens Totaal Plan is heel eenvoudig. Je betaalt een klein, vast bedrag per maand voor een periode van zes maanden. Daarna nodigen wij je uit om je nieuwe lenzen op te halen of online te bestellen. Dat is nog eens gemakkelijk!

Daglenzen ook supervoordelig
Vanaf slechts 8,95 per maand heb je al elk half jaar een nieuwe halfjaarset maandlenzen inclusief drie flessen lenzenvloeistof. Een compleet pakket maandlenzen type 1, 2 of 3 kost dan nog maar 53,70 voor een halfjaar (6 maanden x 8,95). Een voordelig en compleet aanbod dus, zonder verrassingen achteraf. Wil je extra comfortabele lenzen met een hoge zuurstofdoorlatendheid? Draag je maand- of daglenzen met cilinder? Dat kan al voor een klein bedrag per maand extra en ook dan kan je korting oplopen tot 20%. Daglenzen zijn al vanaf 0,63 per dag verkrijgbaar!

Als lid van het Bril of Lens Totaal Plan krijg je heel veel leuke extra kortingen. Elk seizoen profiteer je van nieuwe aanbiedingen. Zoals dit najaar 2e lunch gratis tijdens een herfstwandeling, super veel voordeel op een tijdschriften-abonnement, 2e entree voor een dagje Welness gratis en nog véél meer. Kijk snel op hansandersvoordeel.nl en login met je klantnummer.

Hans Anders Lens Totaal Plan

Alle voordelen van het Lens Totaal Plan

Geïnteresseerd?

Meld je aan of kom langs in een van onze winkels! Wij helpen je graag. Je kunt ook contact opnemen met onze klantenservice 0800-0075 (gratis) bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Bekijk hier de spelregels van het Bril Totaal Plan en Lens Totaal Plan.