Gratis oogmeting of hoortest afspraak • Gratis verzending op bestellingen boven €25, -
Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

Weeklenzen

Naast maand- en daglenzen verkoopt Hans Anders ook weeklenzen van het merk Acuvue van Johnson & Johnson. Deze contactlenzen kun je 2 weken lang dragen.

Er bestaan allerlei soorten lenzen. Een aparte lens soort is de weeklens. Een van de grote voordelen van weeklenzen is dat je ze niet hoeft verwijderen voor het slapen gaan. Je kunt goede weeklenzen namelijk een week lang non-stop dragen. Verder zijn weeklenzen dunne zachte lenzen die voldoende zuurstof doorlaten, waardoor je geen droge ogen krijgt.

Weeklenzen zijn zachte contactlenzen die je maximaal 2 weken lang overdag permanent kunt dragen. Daarna vervang je ze door een nieuw setje. De Acuvue contactlenzen van Johnson & Johnson staan garant voor een hoog comfort en een hoge zuurstofdoorlatendheid. Erg prettig als je snel last van droge ogen hebt of veel achter een beeldscherm werkt. Met lenzenvloeistof maak je deze lenzen iedere dag gemakkelijk schoon.

Weeklenzen op maat

Net als bij andere lenzen en brillen kun je weeklenzen op sterkte bestellen. Of je nu ver- of bijziend bent? Met de juiste sterkte van weeklenzen zie jij het glashelder. Ontdek in ons aanbod weeklenzen met verschillende sterktes en denkbare variaties.

Weeklenzen of maandlenzen

Wanneer je liever voor het slapen gaan je lenzen uitneemt, kun je ook denken aan maandlenzen. Deze hoef je pas te vernieuwen na een maand, waardoor ze voordeliger zijn dan weeklenzen. Ook bestaan er veel variaties. Zo kun je kiezen voor comfortabele zachte maandlenzen.

Zachte of harde weeklenzen

De keuze tussen harde of zachte weeklenzen is afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Ben je dus een sportief type, dan is het misschien beter om de duurdere zachte weeklenzen te nemen. Deze moet je vaker vervangen, maar ze zitten direct comfortabel en vuiltjes krijgen geen kans. Zachte lenzen blijven bovendien ook tijdens extreme sportactiviteiten op hun plaats zitten.

Goedkope weeklenzen

Omdat je met weeklenzen iedere één à twee weken een nieuw paar moet dragen, is het verstandig om goedkope weeklenzen aan te schaffen. Bij Hans Anders vind je verschillende soorten prijzen afhankelijk van het type merk dat je kiest. Kies voor een van de huismerken om te profiteren van spotgoedkope weeklenzen.

Weeklenzen kopen

Wanneer je weet welke sterkte je nodig hebt, dan is het heel eenvoudig om weeklenzen te bestellen. Via je smartphone, tablet of laptop vind je namelijk allerlei soorten weeklenzen online. zo kun je effectief weeklenzen online kopen. Ontdek dus snel het gemak van slapen met je lenzen in en bestel de weeklenzen online.

Bestel ook voordelig je Acuvue Oasys of Acuvue 2 lenzen online bij Hans Anders. We verkopen naast deze comfortabele siliconen hydrogel lenzen van Johnson & Johnson ook andere hoogwaardige comfortabele lenzen online en in onze winkel.

Wil je je ogen laten controleren of advies over de lenzen die het beste bij jou en je ogen passen? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak met een deskundige lenzenspecialist in de buurt. Ook als je vragen hebt over je lenzen of een extra controle nodig hebt, ben je altijd welkom bij onze specialist.