Gratis verzending

Vanaf 50,-

Gratis retourneren

van je online bestelling

Gratis lenscontrole

bij contactlensspecialist

Veilig bestellen

en betalen

Soflens lenzen

Soflens lenzen bij Hans Anders.

Filteren

Sorteer op: Relevantie Prijs

Soflens

Soflens 59

€ 22,60

Soflens lenzen

Net als PureVision, is Soflens een merk van Bausch & Lomb. De contactlenzen van Soflens zijn siliconen hydrogel maandlenzen die uitstekende prestaties verenigen met bewezen kwaliteit van materiaal. De lenzen bieden helder zicht, comfort en goede weerstand tegen afzetting.

Bij Hans Anders heb je nu de keuze uit een ruim aanbod Soflens contactlenzen online tegen een aantrekkelijke prijs.
 

De Soflens lenzen van Hans Anders

De Soflens contactlenzen zijn zeer comfortabel. Dit komt voort uit het dunne design van de lens, waardoor deze natuurlijk in je oog blijft rusten. Dit zorgt er eveneens voor dat je ogen niet zullen gaan irriteren of rood worden wanneer je de lens draagt.De volgende Soflens contactlenzen zijn standaard onderdeel van het assortiment van Hans Anders:

Soflens 59: comfortabele contactlens die twee weken gedragen kan worden. Echter zijn deze lenzen ook te gebruiken als maandlens.
Soflens Toric: torische lens die gedurende één maand gedragen kan worden. Deze lenzen hebben een hoog comfort en gezichtsscherpte.
Soflens Daily Disposable: De Soflens Daily Disposable lens is extra dun en bevat de nieuwste High Definition Technologie, waardoor je zicht scherp blijft gedurende de hele dag.
Soflens Daily for Astigmatism: torische lens voorzien van de nieuwste High Definition Technologie, waardoor details duidelijker worden, contrasten scherper zijn en kleuren helderder worden.


Soflens contactlenzen online bestellen

Wil je de Soflens contactlenzen online bestellen? Dat is nu snel en eenvoudig mogelijk in de webwinkel van Hans Anders. Wanneer je online bestelt dien je eenmalig je sterkte en andere gegevens in te voeren en wij onthouden deze voor je volgende bestelling.

Wil je eerst een oogmeting voordat je nieuwe lenzen online aanschaft? Neem dan hier online contact op met Hans Anders en maak een afspraak voor een meting.