Gratis verzending

Vanaf 50,-

Gratis retourneren

van je online bestelling

Gratis lenscontrole

bij contactlensspecialist

Veilig bestellen

en betalen

Proclear lenzen

Proclear lenzen bij Hans Anders.

Filteren

Sorteer op: Relevantie Prijs

Proclear

Proclear

€ 19,10

Proclear lenzen

Proclear van Cooper Vision zijn contactlenzen die de hele dag comfort bieden. De Proclear lens zorgt er door de toevoeging van natuurlijke materialen daarnaast voor dat je ogen vochtig blijven. Hans Anders biedt je de keuze uit diverse soorten lenzen van Proclear tegen een aantrekkelijke prijs. Zo kun je de Proclear 1-day al vanaf €19,10 bestellen in de webwinkel van Hans Anders.

De Proclear lenzen bij Hans Anders

De zachte daglenzen van Proclear worden gemaakt van een zeer buigzaam materiaal dat met je oog meedraait. Dit zorgt ervoor dat de lenzen beter op hun plek blijven zitten en je nauwelijks merkt dat je lenzen draagt. Hans Anders heeft de volgende varianten Proclear contactlenzen in haar assortiment:
Proclear Compatibles: contactlens voor een maand die je ogen de hele dag fris en comfortabel laat aanvoelen.
Proclear Compatibles Toric: maandlenzen met een cilinder die je ogen fris en comfortabel aan laten voelen gedurende de dag.
Proclear 1-day: superzachte, comfortabele en voordelige daglenzen. De lens bevat een lichaamseigen stof die de lens de hele dag vochtig houdt. Je voelt de daglens daardoor niet zitten.

Proclear lenzen online bestellen

De Proclear contactlenzen zijn ook online te bestellen. Online bestellen is snel gebeurd en erg gemakkelijk. Wanneer je voor 15.00 uur bestelt, heb je, indien op voorraad, je bestelling de volgende dag al in huis. Bij bestellingen vanaf €50, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. 

Hans Anders heeft naast Proclear, verschillende andere lensmerken, zoals Acuvue, Dailies en Bausch & Lomb. Meer informatie over deze merken vind je ook op onze website.