Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

Proclear lenzen

Bekijk nu de Proclear lenzen bij Hans Anders!

2e halve prijs
2e halve prijs
2e halve prijs

De Proclear-lijn is speciaal ontwikkeld voor mensen die snel last hebben van geïrriteerde en droge ogen. Zowel voor Proclear daglenzen als Proclear weeklenzen geldt dat ze optimaal zijn ontwikkeld om zo lang mogelijk comfortabel te voelen.

Proclear van Cooper Vision zijn contactlenzen die de hele dag comfort bieden. De Proclear lens zorgt er door de toevoeging van natuurlijke materialen daarnaast voor dat je ogen vochtig blijven. Hans Anders biedt je de keuze uit diverse soorten lenzen van Proclear tegen een aantrekkelijke prijs. Zo kun je de Proclear 1-day al vanaf €19,10 bestellen in de webwinkel van Hans Anders.

Proclear type lenzen

Centraal in het ontwerp van Proclear contactlenzen staat de rol van watermoleculen. Een contactlens hoort goed op het oog te passen en traanvocht moet kunnen doordringen onder de randen en door de lensmatrix om je ogen van zuurstof te voorzien. In het ontwerp van elk Proclear type lens is water een integraal bestanddeel van de lensmatrix. Door gebruik te maken van het door CooperVision ontwikkelde PC Technology blijven alle Proclear soort lenzen zo vochtig mogelijk en voelen ze daardoor de gehele dag comfortabel. Proclear is de enige contactlens-lijn die door de Amerikaanse FDA goedgekeurd is om de claim dat ze juist voor droge ogen geschikt zijn, te mogen maken. Heb jij last van droge ogen en voelen veel contactlenzen na een tijdje minder comfortabel? Dan zouden Proclear lenzen wel eens een uitkomst kunnen zijn.

De zachte daglenzen van Proclear worden gemaakt van een zeer buigzaam materiaal dat met je oog meedraait. Dit zorgt ervoor dat de lenzen beter op hun plek blijven zitten en je nauwelijks merkt dat je lenzen draagt. Hans Anders heeft de volgende varianten Proclear contactlenzen in haar assortiment:

 

Proclear lenzen ervaringen

Dit feit blijkt ook uit de vele positieve Proclear lenzen reviews. De samenstelling van het materiaal en de goede pasvorm zorgen ervoor dat bij steeds meer lensdragers hun Proclear lenzen ervaringen bijzonder goed zijn. In het programma van Proclear heb je als lensdrager ook diverse keuzemogelijkheden. Je kunt voor de normale sferische correctie kiezen uit Proclear daglenzen of Proclear maandlenzen. Voor mensen met een cilindrische afwijking heeft CooperVision de Proclear Toric geïntroduceerd, een lens die ook na 12 uur dragen nog steeds voor 96% gehydrateerd is. Dat garandeert dat je nauwelijks voelt dat je contactlenzen draagt. Merk je dat je ogen naarmate je leeftijd vordert achteruitgaan als je iets op korte afstand wilt lezen? Dan zijn Proclear Multifocal lenzen de oplossing. Deze kun je zowel als daglenzen en als maandlenzen aanschaffen. Een specialiteit is de Proclear Multifocal Toric, die de eigenschappen van een multifocale lens combineert met die van een lens die een cilindrische afwijking corrigeert.

 

Proclear goedkope contactlenzen

Proclear lenzen vind je bij één van de Hans Anders opticiens, via je oogarts of via onze webshop. Het kan beslist van voordeel zijn om goed onderzoek te doen naar de diverse gehanteerde prijsniveaus. Mocht je op zoek zijn naar oogdruppels of lenzenhouders, bekijk dan de lenzen accessoires.

 

Proclear lenzen kopen

Wil je online je Proclear lenzen kopen, dan is het verstandig om advies te krijgen bij een professionele opticien. Alleen dan weet je dat je de juiste Proclear contactlenzen bestelt die ook echt comfortabel op je ogen passen en jou de correctie geven die je ogen nodig hebben. Zowel online als offline zijn Proclear lenzen voor jou beschikbaar en kun je niet alleen geld besparen, maar vooral genieten van ongestoord en scherp zicht.

De Proclear contactlenzen zijn ook online te bestellen. Online bestellen is snel gebeurd en erg gemakkelijk. Wanneer je voor 15.00 uur bestelt, heb je, indien op voorraad, je bestelling de volgende dag al in huis. Bij bestellingen vanaf €50, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Hans Anders heeft naast Proclear, verschillende andere lens merken, zoals Acuvue lenzen, Dailies lenzen en Bausch & Lomb. Meer informatie over deze merken vind je ook op onze website.