Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

3+1 GRATIS

In het contactlenzen programma van de Amerikaanse firma CooperVision nemen Avaira contactlenzen een speciale plaats in. Avaira lenzen zijn speciaal gemaakt om langdurig te kunnen dragen en speciaal voor deze behoefte heeft CooperVision veel geïnvesteerd in een nieuw soort lensmateriaal die dat mogelijk maakt, zonder bijkomende klachten. De focus ligt altijd op gezond en comfortabel zien.

Bij Hans Anders vind je Avaira contactlenzen vanaf €24,50. Daarnaast zijn er regelmatig kortingsacties van toepassing op de Avaira contactlenzen waardoor je nog meer voordeel kunt behalen.

Avaira type lenzen

Wie kijkt hoeveel Avaira soorten lenzen er bestaan, ziet dat er momenteel twee Avaira type lenzen op de markt worden aangeboden. Voor de normale sferische correctie, of je nou verziend bent of juist bijziend, heb je de keuze uit Avaira Vitality contactlenzen. Heb je naast een sferische ook een cilindrische correctie nodig, dan is Avaira Toric de lens van jouw keuze. Het onderscheidende element van Avaira contactlenzen is de samenstelling van het lensmateriaal. Deze bestaat uit een innovatieve siliconenhydrogel, dat polyethyleenglycol bevat. Deze stof heeft de eigenschap om water aan zich te binden, waardoor je Avaira lenzen de gehele dag door voldoende gehydrateerd blijven. Dat merk je als je ze draagt. Deze contactlenzen zullen niet droog aanvoelen waardoor je ogen geïrriteerd raken en je zicht vermindert.

Hans Anders biedt in de webshop de Avaira extra zachte siliconen hydrogel contactlens aan. Deze lenzen laten veel zuurstof door en bevatten een natuurlijk vochtig ingrediënt. De Avaira contactlenzen maken gebruik van de zogenaamde Aquaform technology. Deze techniek zorgt ervoor dat de lenzen zachter aanvoelen en zodoende niet gaan irriteren. Hierdoor ervaar je veel comfort tijdens het dragen.

 

Avaira lenzen ervaringen

Het zijn de unieke eigenschappen van deze siliconenhydrogel die hebben geleid tot goede Avaira lenzen reviews. In de Verenigde Staten is een onderzoek verricht waarbij een groot aantal Avaira lensdragers naar hun specifieke Avaira lenzen ervaringen werden gevraagd. Maar liefst 80% van de significante groep respondenten gaf toen aan dat ze hun lenzen zonder problemen dagelijks 14 uur of meer konden dragen. Zeker in beroepen waar het normaal is om lange dagen te maken of veel onderweg te zijn, is dit een uitkomst en een groot pluspunt om te kiezen voor Avaira lenzen.

 

Avaira goedkope contactlenzen

Wanneer je lange dagen werkt en van nature gevoelige ogen hebt, weet je wellicht dat niet elke contactlens voor jou geschikt is. Misschien heb je jezelf al neergelegd bij het feit dat de contactlenzen die jij zonder problemen kunt dragen, beslist niet tot de goedkoopste behoren. Dan is het verstandig om toch te kijken of je in aanmerking komt voor Avaira contactlenzen. Vergeleken met lenzen die gelijke prestaties op het gebied van langdurig draagcomfort beloven, mag je Avaira lenzen goedkoop noemen.

 

Avaira lenzen kopen

Wil je Avaira lenzen kopen, dan is het belangrijk dat je ogen goed doorgemeten en onderzocht zijn. Hiervoor is het nodig dat je een afspraak maakt met een vakkundige opticien die het specialisme contactlensspecialist gevolgd heeft. Met een actueel recept op zak kun je in feite overal, ook online, je Avaira contactlenzen kopen. Zeker als jij ze dagelijks vele uren wilt dragen, ga je veel profijt van ze krijgen.

Wist je dat de Avaira lenzen bij Hans Anders online te bestellen zijn? Je voert snel en gemakkelijk je gegevens in en na betaling worden de contactlenzen thuis opgestuurd. Bestel je voor 15.00 uur, dan worden de lenzen, indien voorradig, de volgende dag geleverd. Bij bestellingen van meer dan €25 worden bovendien geen verzendkosten in rekening gebracht.

Indien je twijfelt over je sterktes, kun je hier een afspraak maken voor een oogmeting bij Hans Anders voordat je jouw lenzen online bestelt.