Nieuw: trendy leesbrillen mét Blue Filter

Meer comfort voor je ogen als je veel op een beeldscherm, tablet of smartphone leest!

Verkrijgbaar in de sterkte 0 t/m +3

Nu bij Hans Anders: trendy Easy Read leesbrillen met Blue Filter! Deze unieke leesbrillen zijn voorzien van Blue Filter coating en filteren daarmee een deel van het blauwe licht dat beeldschermen, tablets en smartphones uitstralen. Dit zorgt voor een rustiger beeld en meer comfort. De brillen zijn er in 3 trendy monturen, ieder in 2 verschillende kleuren met keuze uit sterktes tot +3.00 én zelfs een 0-sterkte!

Trendy monturen
Wat deze leesbrillen anders maakt dan veel andere leesbrillen is onder andere dat ze verkrijgbaar zijn in 3 trendy monturen, ieder in 2 kleuren en een eigen vorm: rond, rechthoekig en ovaal. Ieder model is daarnaast beschikbaar in 6 sterktes, oplopend van 0.00 tot +3.00. De monturen zijn gemaakt van stevig kunststof en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. 

 

Uniek: 0-sterkte!

Ook wanneer je geen bril op sterkte nodig hebt, kun je gebruik maken van een Easy Read leesbril met Blue Filter. Hans Anders biedt deze leesbrillen namelijk aan met een 0-sterkte, zonder sterkte dus. Ideaal voor mensen zonder oogafwijking, die veel kijken naar beeldschermen zoals computers, smartphones of tablets en daarbij wel wat extra kijkcomfort kunnen gebruiken. 
 

De Easy Read leesbrillen met Blue Filter zijn verkrijgbaar voor 29,-

op de website of in alle Nederlandse Hans Anders winkels.
Bestel je leesbril nu!