Nieuw: trendy leesbrillen mét Blue Filter

Minder vermoeide ogen, minder hoofdpijn en een betere nachtrust!

Verkrijgbaar in de sterkte 0 t/m +3

Nu bij Hans Anders: trendy Easy Read leesbrillen met Blue Filter! Deze unieke leesbrillen zijn voorzien van Blue Filter coating en zorgen daarmee voor minder vermoeide ogen, minder hoofdpijn en een betere nachtrust. De brillen zijn er in 3 trendy monturen, ieder in 2 verschillende kleuren met keuze uit sterktes tot +3.00 én zelfs een 0-sterkte!

Trendy monturen
Wat deze leesbrillen anders maakt dan veel andere leesbrillen is onder andere dat ze verkrijgbaar zijn in 3 trendy monturen, ieder in 2 kleuren en een eigen vorm: rond, rechthoekig en ovaal. Ieder model is daarnaast beschikbaar in 6 sterktes, oplopend van 0.00 tot +3.00. De monturen zijn gemaakt van stevig kunststof en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. 


Uniek: 0-sterkte!

Ook wanneer je geen bril op sterkte nodig hebt, kun je gebruik maken van een Easy Read leesbril. Hans Anders biedt deze leesbrillen namelijk aan met een 0-sterkte, zonder sterkte dus. Ideaal voor mensen zonder oogafwijking, die veel kijken naar beeldschermen zoals computers, smartphones of tablets en daardoor ongemakken ervaren zoals zere ogen, hoofdpijn of zelfs slapeloosheid. 
 

Blue Filter

Beeldschermen stralen een hoge intensiteit blauw licht uit. Dit blauwe licht zit van nature ook in daglicht en helpt ons om wakker te blijven. Te veel blauw licht kan echter leiden tot wazig zien, brandende ogen en zelfs slapeloosheid. Blue Filter is een speciale coating voor brillenglazen die het blauwe licht, dat door beeldschermen wordt uitgestraald, neutraliseert. Het geeft je ogen meer rust en zorgt dat ze minder snel tranen.

 

De Easy Read leesbrillen met Blue Filter zijn verkrijgbaar voor 29,-

op de website of in alle Nederlandse Hans Anders winkels.
Bestel je leesbril nu!