Bril vanaf 3,50/maand

Ik heb al een BTP

meld

me aan

Korting:

Betaal 60% minder voor je nieuwe bril.

Gemak:

Vanzelf bericht als je weer een bril mag uitzoeken.

Voordelig:

Slechts een paar euro per maand.

Extra:

Je glazen extra dun, kraswerend én ontspiegeld.

Alles over het Bril Totaal Plan

Gemak en voordeel met het Bril Totaal Plan

Draag je een bril? Dan is er het Bril Totaal Plan van Hans Anders. Als lid profiteer je van heel veel voordeel dat kan oplopen tot 60% op een nieuwe bril. Het principe van het Bril Totaal Plan is heel eenvoudig. Je betaalt een klein, vast bedrag per maand en na een of twee jaar nodigen wij je uit om je nieuwe bril uit te zoeken.

Meer over BTP Direct aanmelden
Direct aanmelden

Nóg meer voordeel!

Als lid van het Bril of Lens Totaal Plan krijg je heel veel leuke extra kortingen. Elk seizoen profiteer je van nieuwe aanbiedingen. Zoals dit najaar 6 gratis stadswandelingen met een mooie aanbieding voor een 2=1 High Tea, korting op een tijdschrift abonnement naar keuze, hotelovernachtingen met mooie kortingen en nog véél meer. Kijk snel op hansandersvoordeel.nl en login met je unieke klantnummer.

Bekijk de voordelen!

Wil je voordeel of gemak?

Met het vernieuwde Lens Totaal Plan krijg je het allebei! Vanzelf op tijd je nieuwe lenzen thuisgestuurd zodat je nooit meer zonder zit. Én altijd 10% korting op je lenzen én je vloeistof plus gratis verzending.

Je zit nergens aan vast, want je kunt opzeggen wanneer maar wilt. Mogelijk met alle Easy Wear dag- en maandlenzen. Dus selecteer jouw lenzen en start met besparen!

Meer over het Lens Totaal Plan Lenzen selecteren
Lenzen selecteren