Bril met extra dunne glazen voor 84,-

Ik ben al klant

meld

me aan

Tot 60% korting

Inclusief extra dunne, kraswerende en ontspiegelde glazen

Gemakkelijk, u krijgt vanzelf bericht!

Slechts een paar euro per maand

Alles over het Bril Totaal Plan

Gemakkelijk en goedkoop: ook voor een bril!

Draag je een bril? Dan is er het Bril Totaal Plan van Hans Anders. Als lid profiteer je van heel veel voordeel dat kan oplopen tot 60% op een nieuwe bril. Het principe van het Bril Totaal Plan is heel eenvoudig. Je betaalt een klein, vast bedrag per maand en na een of twee jaar nodigen wij je uit om je nieuwe bril uit te zoeken.

Meer over Bril Totaal Plan Direct aanmelden
Direct aanmelden

Nóg meer voordeel!

Als lid van het Bril of Lens Totaal Plan krijg je heel veel leuke extra kortingen. Elk seizoen profiteer je van nieuwe aanbiedingen. Zoals dit najaar 2e lunch gratis tijdens een herfstwandeling, super veel voordeel op een tijdschriften-abonnement, 2e entree voor een dagje Welness gratis en nog véél meer. Kijk snel op hansandersvoordeel.nl en login met je klantnummer.

Bekijk de voordelen!

Gemakkelijk en goedkoop: ook voor lenzen!

Voor lenzendragers is er het Lens Totaal Plan van Hans Anders. Als lid profiteer je van heel veel voordeel dat kan oplopen tot 20% op je dag- of maandlenzen van Easy Wear met (indien nodig) lenzenvloeistof. Het principe van het Lens Totaal Plan is heel eenvoudig. Je betaalt een klein, vast bedrag per maand en na zes maanden nodigen wij je uit om uw nieuwe lenzen op te halen of online te bestellen.

Meer over LTP Direct aanmelden
Direct aanmelden