Bril op sterkte

online bestellen

Gratis verzending

vanaf 25,-

Gratis oogmeting

in een filiaal naar keuze

Bril passen

in een winkel naar keuze

McQ brillen

Kies McQ brillen voor een chique look. Vind jouw favoriete brilmontuur online en bestel hem vandaag nog bij Hans Anders!  

Filteren

McQ brillen op sterkte

Ben je op zoek naar McQ brillen op sterkte? In ons zorgvuldig uitgekozen assortiment van McQ brilmonturen vind je verschillende chique designs. Ben je een kenner van het merk? Dan weet je vast dat McQ in 2006 werd gelanceerd als label van het luxe modemerk Alexander McQueen. De McQ monturen zijn ontworpen voor zowel de modebewuste man als vrouw. Het gebruikte materiaal en de fijne details van de designs maken een echte eyecatcher van jouw McQ brilmontuur. Ga voor een stijlvolle look met een rechthoekig montuur, of kies de cateye bril en laat een fashion statement achter. Wil je graag een McQ montuur bestellen, maar ben je niet zeker over jouw brilsterkte? Kom dan bij ons langs voor een gratis oogmeting.

 

Hoe kies je het juiste McQ montuur?

Als je een McQ montuur leuk vindt, wil je wel zeker weten dat je de juiste keuze maakt. In onze webshop kun je een aantal brillen virtueel passen. Zo zie je meteen welke vorm goed bij jou staat en wat de eerste indruk is. Wil je jouw McQ bril liever in het echt ervaren? Dan kun je met onze Hans Anders garanties 3 monturen thuis uitproberen. Als je twijfelt is het namelijk wel zo prettig om er even de tijd voor te nemen. Pas verschillende McQ monturen met jouw favoriete outfits voor de beste match voor jou. Bij Hans Anders adviseren we je eventueel ook graag over de glazen. Als je dagelijks veel met beeldschermen bezig bent, kun je jouw McQ bril bijvoorbeeld ook ophouden als computerbril.

 

McQ bril kopen bij Hans Anders

Wil je graag wat advies bij het kopen van jouw McQ bril? Onze specialisten staan graag voor je klaar. Samen met jou kijken we naar alle opties en mogelijkheden die Hans Anders biedt. Pas als jij tevreden bent, dan zijn wij dat ook. Naast de beste kwaliteit en prijs, weet je ook precies welke garanties je krijgt bij jouw McQ montuur. Neem voor meer informatie over onze service een kijkje op de website, of kom natuurlijk langs in een van de winkels. Wil je sowieso een bezoek brengen aan Hans Anders voor jouw McQ montuur? Maak dan een afspraak zodat we alle tijd voor je kunnen nemen in de zoektocht naar jouw perfect McQ bril.