Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

- 50% op een complete bril
€ 19,00

Vroeger was een bril voor een kind overwegend een noodzakelijk kwaad. Tegenwoordig staan er veel mooie Lazer kinderbrillen online die er hartstikke leuke en trendy uitzien bij Hans Anders. Mooie Lazer kinderbrillen aanschaffen is kinderlijk eenvoudig. Er staan veel leuke Lazer kinderbrillen online die je snel en eenvoudig kunt bestellen. Lazer kinderbrillen zijn verkrijgbaar met hippe, kleurrijke monturen die qua vormgeving en gebruik volledig op de specifieke belevingswereld en het vaak wilde speelgedrag van je zoon of dochter gericht zijn.

Lazer bril voor meisjes

De Lazer kinderbrillen voor meisjes hebben een leuk speels design. Zachte kleuren en een elegante vormgeving kenmerken het assortiment brillen en zonnebrillen dat topfabrikant Lazer speciaal voor meisjes ontwikkeld heeft. De monturen voor meisjes zijn licht en extra stevig uitgevoerd zodat je dochter naar hartenlust kan spelen terwijl ze een echte kwaliteits bril draagt. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over een beschadigde bril. Daarnaast weet je zeker dat je kind er op en top modieus uitziet met een leuke meisjes bril die bij veel trendy kleding past.

 

Lazer kinderbrillen voor jongens

De Lazer kinderbrillen voor jongens hebben stoere designs die uitstekend tegen een stootje kunnen. Als je zoon één van de Lazer kinderbrillen modellen draagt, kun je hem met een gerust hart laten buitenspelen. De specialisten van Lazer kennen het wilde speelgedrag van jongens en hebben het materiaalgebruik en het ontwerp daar volledig op aangepast. Ontdek nu samen met je zoon de gevarieerde Lazer kinderbrillen collectie bij Hans Anders!

 

Lazer kinderbril op sterkte

De Lazer kinderbrillen op sterkte zijn er in alle soorten en maten. Je vindt online de mooiste Lazer kinderbrillen uit de nieuwe collectie. Hier tref je unieke nieuwe monturen aan die door de designers van Lazer met veel oog voor details speciaal voor kinderen ontworpen zijn. Of je kind nu verziend of bijziend is, je vindt altijd de juiste Lazer kinderbril waarmee jouw kind op school en in het verkeer weer prima kan zien. Wist je dat je vrijblijvend kan langskomen bij een van onze opticiens voor het maken van een oogmeting?

 

Lazer kinderbrillen modellen

Het zal je nog verbazen hoeveel verschillende leuke kinderbrillen er in het afwisselende aanbod van Lazer te vinden zijn. Wat de smaak van je kind ook is, een Lazer kinderbril kopen loopt nooit op een teleurstelling uit door de topkwaliteit op alle fronten en de meer dan geslaagde combinatie van aantrekkelijke hippe monturen die perfect bij veel modieuze kleding passen.

 

Lazer kinderbril kopen

Een Lazer kinderbril bestellen kan snel en eenvoudig online bij Hans Anders. Gewoon op je eigen smartphone, je tablet, laptop of desktop computer. Je hebt je favoriete model gegarandeerd razendsnel in huis!