Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

- 50% op een complete bril
€ 39,00
- 50% op een complete bril
€ 39,00
- 50% op een complete bril
€ 39,00

Kodak brillen op sterkte

Kodak brillen worden gewaardeerd vanwege hun fijne monturen. Het van oorsprong zijnde technologiebedrijf biedt Hans Anders een exclusieve lijn brilmonturen. En exclusief dat is het zeker! De technische details en flexibele monturen van Kodak zorgen voor het ultieme draagcomfort. Daarnaast vind je Kodak brillen in gemengde stijlen en materialen. Zo voldoet de bril helemaal aan jouw behoefte. Ga bijvoorbeeld voor een titanium brilmontuur, voor een bril zo sterk als steen, maar licht als een veertje. Check vooral ook de ronding en buigbare vering van het Kodak brilmontuur. Een top staaltje technisch vakmanschap! En met onze multifocale glazen geeft de bril zowel veraf als dichtbij perfect scherp zicht. Zo kun je jouw Kodak bril altijd ophouden.

Hoe kies je het juiste Kodak montuur?

Hoe weet je nu zeker of je het juiste Kodak brilmontuur hebt gekozen? Met ‘virtueel passen’ probeer je gemakkelijk verschillende Kodak brillen uit achter je beeldscherm. Kijk eens hoe een rond montuur je staat, voor een moderne stijl. Pas diverse kleuren of ga voor een strakke look met een vierkant Kodak montuur. Het hangt helemaal af van wat jij wilt uitstralen. Wil je de Kodak brillen liever ook in het echt ervaren? Groot gelijk! Je houdt je namelijk niet dagelijks bezig met alle wensen voor jouw Kodak bril, maar wij gelukkig wel! Kom dus gerust langs bij Hans Anders en laat je adviseren door een van onze specialisten.

 

Kodak bril kopen bij Hans Anders

Ben je van plan een Kodak bril bij Hans Anders te kopen? Dan is het goed om te weten dat wij je naast deze exclusieve lijn ook de beste service bieden. Of je jouw Kodak brilmontuur nu online besteld of in een van onze winkels. Daarnaast bieden we je hele fijne Hans Anders garanties, voor het geval je er nog niet helemaal over uit bent. Neem bijvoorbeeld 3 monturen mee naar huis om ze op je gemak even te testen! Wil je een Kodak bril proberen, maar weet je niet helemaal zeker of jouw sterkte is veranderd? Bezoek de winkel voor een gratis oogmeting. Dan helpen onze professionals je meteen verder met de juiste Kodak bril voor jou.