Bril op sterkte

online bestellen

Bril passen

in de online paskamer

Gratis oogmeting

in een filiaal naar keuze

Bril passen

in een winkel naar keuze

DKNY brillen

Bij Hans Anders heb je keuze uit de nieuwste collectie monturen van DKNY.

Filteren

Sorteer op: Relevantie Prijs

Gratis Glazen

DKNY

DKNY (4675)

€ 129,-

Gratis Glazen

DKNY

DKNY (4667)

€ 129,-

Gratis Glazen

DKNY

DKNY (5651)

€ 129,-

Gratis Glazen

DKNY

DKNY (4661)

€ 129,-

Brillen van DKNY

DKNY staat bekend om haar hippe, trendsettende designs. Dat zien we ook terug in haar montuur ontwerpen. Strakke lijn en en modieuze kleuren geven de brillencollectie een eigen gezicht: strakke lijnen en modieuze kleuren, stijlvolle en elegante brillen die je goed kunt combineren met veel verschillende outfits. Een DKNY-montuur heeft een soort natuurlijk glamour; nooit schreeuwerig, altijd smaakvol. 

DKNY: energiek merk voor mannen en vrouwen

Het modemerk DKNY (Donna Karan New York) werd in 1989 opgericht door de Amerikaanse ontwerpster Donna Karan. Vandaag de dag is DKNY één van de grootste namen in de internationale fashionwereld. DKNY is het merk voor energieke mannen en vrouwen die zich helemaal thuis voelen in de stad, ook als ze er zelf niet wonen. Het merk staat bekend om haar hippe, trendsettende designs. 

Een DKNY bril kopen bij Hans Anders 

DKNY brilmonturen zijn bij Hans Anders te koop voor een vaste lage prijs van 119 euro per montuur. Zonnebrillen zijn er voor 99 euro. De montuurcollectie van DKNY is online te bekijken, te passen en zelfs te bestellen als enkelvoudige bril. Je bent natuurlijk ook welkom in onze winkels om de collectie te bekijken en te passen.