Bril op sterkte

online bestellen

Gratis verzending

vanaf 25,-

Gratis oogmeting

in een filiaal naar keuze

Bril passen

in een winkel naar keuze

DKNY brillen

Bij Hans Anders heb je keuze uit de nieuwste collectie monturen van DKNY.

Filteren

Sorteer op: Relevantie Nieuwste boven Prijs

DKNY

DKNY (4658)

€ 38,70

> Nú: 100,- korting op een complete bril

DKNY

DKNY (4658)

€ 38,70

> Nú: 100,- korting op een complete bril

DKNY is de afkorting van het lifestylemerk Donna Karan New York. Dit trendy label staat onder leiding van de populaire ontwerper Donna Karan. Behalve kleding, parfum en nog veel meer lifestyle-artikelen kun je ook mooie DKNY brillen online kopen. De unieke stijl van dit merk zie je volop terug in ons aanbod aan DKNY brillen in de online shop. Strakke lijn en en modieuze kleuren geven de brillencollectie een eigen gezicht. Monturen die je goed kunt combineren met veel verschillende outfits. Een DKNY-montuur heeft een soort natuurlijk glamour; nooit schreeuwerig, altijd smaakvol. Hou je dus van accessoires met karakter? Ga dan bij ons modieuze DKNY brillen online zoeken voor dames of heren.

DKNY bril voor dames

Met DKNY brillen voor dames geeft iedere vrouw haar outfit de finishing touch. Bovendien zijn er DKNY brillen voor vrouwen in verschillende modellen. Zo kun je DKNY brillen monturen voor vrouwen vinden met een ovale of rechthoekige vorm. Hierdoor is er altijd een goede match voor jouw gezicht beschikbaar.

DKNY bril voor heren

Ook mannen kunnen er hip en trendy uitzien met DKNY brillen voor heren. In ons collectie DKNY brillen voor mannen kun je uit diverse stijlen kiezen: van stoer tot en met artistiek. Ook zijn er DKNY brillen monturen voor heren beschikbaar in verschillende kleuren.

DKNY bril op sterkte

Ben je ver- of bijziend? Ook dan kun je een leuke bril van DKNY online kopen. Bij Hans Anders vind je allerlei DKNY brillen op sterkte. Dit varieert van een DKNY zonnebril tot en met een serie DKNY leesbrillen. Ga dus naar een van onze professionele opticiens en laat je ogen testen, wanneer je nog niet precies de afwijking van je zicht weet. Zo kun je de juiste keuze maken uit ons online aanbod aan DKNY brillen op sterkte.

DKNY bril kopen

Om een DKNY bril te kopen ben je in onze online shop dus op het goede adres. Je kunt je nieuwe DKNY bril bestellen via jouw laptop, smartphone of tablet. Eenvoudiger shoppen kan haast niet. Bovendien kun je na ontvangst van je aankoop, thuis op je gemak je DKNY zonnebril of DKNY leesbril uitproberen. Kijk dus snel rond in ons aanbod en bestel online je ideale DKNY bril!

DKNY brilmonturen zijn bij Hans Anders te koop voor een vaste lage prijs van 119 euro per montuur. Zonnebrillen zijn er voor 99 euro. De montuurcollectie van DKNY is online te bekijken en te bestellen als enkelvoudige bril. Je bent natuurlijk ook welkom in onze winkels om de collectie te bekijken en te passen.