Welkom in de wereld van Vogue Eyewear!

Vogue Eyewear is een merk wat over de hele wereld verkocht wordt. Het merk is in 1973 opgericht en verwijst naar de term “in Vogue”. Om aan te geven dat iets helemaal in de mode is wordt deze term vaak gebruikt in de wereld van de fashion. Sinds de oprichting ontwerpt Vogue Eyewear modieuze monturen die de laatste catwalk trends volgen. De stijlvolle en voor Vogue kenmerkende elementen en décors worden hier aan toegevoegd.

De monturen van Vogue Eyewear zijn er voor de onafhankelijke, zelfbewuste vrouw die altijd op zoek is naar een twist in haar outfit en value for money. Een Vogue montuur stelt deze vrouw in staat om haar persoonlijkheid en stijl uit te dragen, of dit nu klassiek, modern of opvallend modieus is.

Win een citytrip naar New York voor 2 personen

De nieuwste collectie van Vogue is geïnspireerd door New York. Laat je net als Vogue en Gigi Hadid inspireren en maak kans op een citytrip naar NYC voor twee personen! Wat moet je doen? Vul het deelname formulier in op deze pagina. Geef daarin aan met wie en waarom jij die reis naar New York wil winnen en wie weet zit jij binnenkort in het vliegtuig om deze hippe stad te ontdekken!

Win een reis naar New York
Maak kans op een citytrip naar New York!

Let op: de minimale leeftijd om mee te doen aan deze winactie is 18 jaar. De actie loopt van 8 april t/m 5 mei. Bekijk de actievoorwaarden van de winactie hier. 

In Vogue; altijd in de trend!

De brillen uit de 'In Vogue collectie' hebben trendy vormen en maken gebruik van een breed kleurenpallet. Gedurfde en uitbundige vormen worden gecombineerd met modieuze kleurstellingen. Daardoor vind je op deze brillen ook geen ornamenten of versieringen.

Casual Chic; Fashion voor elke dag

De 'Casual Chic monturen' zijn discreet vormgegeven en hebben een vriendelijke, niet té uitbundige styling. De collectie bestaat vooral uit monturen met moderne vormen, die zachte en zoete modekleuren afwisselen met bescheiden ornamenten en details.

Timeless; licht en gedistingeerd

Luxe, kwalitatieve décors met bijvoorbeeld schitterende, ingelegde kristallen kenmerken de 'Timeless modellen'. De monturen stralen op en top klasse en vrouwelijkheid uit. Klassieke en behouden vormen zorgen voor de juiste balans en accentueren de bijzondere details.