Welkom in de wereld van Vogue eyewear!

Vogue Eyewear is een merk wat over de hele wereld verkocht wordt. Het merk is in 1973 opgericht en verwijst naar de term “in Vogue”. Om aan te geven dat iets helemaal in de mode is wordt deze term vaak gebruikt in de wereld van de fashion. Sinds de oprichting ontwerpt Vogue Eyewear modieuze monturen die de laatste catwalk trends volgen. De stijlvolle en voor Vogue kenmerkende elementen en décors worden hier aan toegevoegd.

Voor welke look ga jij?

Welke look past het beste bij jou? Ga jij  voor een modern en trendy montuur van dun metaal, een kunststof montuur verrijkt met chique ornament op de hoeken of voor een frisse ronde vorm? De vrouwelijke collectie van Vogue Eyewear is er om jouw dagelijkse look af te maken. De nieuwe collectie biedt dan ook een groot assortiment modellen om het beste bij iedere vrouw naar boven te halen. Vogue daagt jou uit om de beste versie van jezelf te zijn.

Geometry glasses

De ‘Geometry Glasses’ zijn de perfecte bril om een statement te maken en je gezicht te accentueren. De modellen variëren van cat-eyes tot achthoekige modellen. Bij een vierkant of rond gezicht past een geometrisch model goed om de hoeken van je gezicht nóg beter te accentueren. De vraag is, voor welke look wil je gaan? Ga jij voor een zilver grijs geometrische bril een trendy rustige stijl, maar toch opvallend. Of ga jij voor een goud bruine geometrische bril een klassieke maar toch hippe stijl. Wat jou keuze ook zal zijn geometrische brillen zijn dé top trend dit jaar!

Light & Shine

De Vogue Eyewear collectie ‘light & shine’ biedt een assortiment van uber-trendy, frisse modellen ontworpen voor vrouwen met een krachtige persoonlijkheid. De modellen komen in verschillende seizoenskleuren zoals paars of bruin in combinatie met metale pootjes, of juist compleet in kunstof,  om het model extra comfortabel en lichtgewichtig te maken. Deze look draait dan ook helemaal om een opvallende trendy look die makkelijk en comfortabel draagbaar is. Zodat jij de hele dag goed in je vel zit tijdens het dragen van deze leuke bril.

Elke dag is een feestje als je je persoonlijkheid met trots kan dragen!