Kwaliteit oogmeting

Je ogen zijn belangrijke zintuigen. Je moet er vast niet aan denken zonder zicht door het leven te gaan. Wanneer je het idee hebt dat je gezichtsvermogen achteruit is gegaan, wil je dan ook graag door een specialist gezien worden. Iemand die de tijd neemt om naar jouw klachten te luisteren. Iemand die kennis heeft van oogafwijkingen en een zorgvuldige oogmeting doet, zodat je weer optimaal kunt zien. Daarin geven we je groot gelijk. Daarom doen wij er alles aan om jou te verzekeren van een hoge kwaliteit oogmeting

Specialist in oogmetingen

Een onjuiste oogmeting levert geen grote gezondheidsrisico's op. Toch zit je echt niet te wachten op een onzorgvuldige meting: je wilt weer goed zien! Een verschil van -1 maakt echt verschil. Een verkeerde sterkte in je bril kan voor hoofdpijn zorgen en je zult niet comfortabel kijken. Een onjuiste oogmeting getuigt niet van kennis of klantvriendelijkheid en daarom doen wij er alles aan om een dergelijke situatie te voorkomen. Dat begint met de opleiding van ons personeel.

Opleiding en certificaten

Wij vinden dat een oogmeting alleen afgenomen mag worden door een opticien die daartoe opgeleid is. Dat betekent dat deze de opleiding 'opticien' moet hebben afgerond. Veel van onze gediplomeerde opticiens hebben aanvullende certificaten gehaald. Zo hebben diverse opticiens certificaten voor bijvoorbeeld glasadvies, oogmetingen en stijladvies. Ook onze contactlensspecialisten zijn daartoe opgeleid.

Garantie kwaliteit oogmeting

Hoewel het niet bij wet geregeld is dat alleen gediplomeerde opticiens een oogmeting mogen doen, is dat wel de eis bij Hans Anders. Wij vinden het belangrijk dat de kwaliteit van oogmetingen hoog is en daarom nemen bij ons alleen gediplomeerde opticiens oogmetingen af. Dat kan een diploma van de MBO-opleidng tot opticien zijn. Wij bieden echter ook een interne opleiding van een jaar aan, die aan dezelfde eisen voldoet als de MBO-opleiding tot opticien.

Hans Anders is bovendien ISO gecertificeerd door onafhankelijk keuringsinstituut Dekra. Het ISO-certificaat is een kwaliteitsnorm. Om dit te behalen moet een organisatie op een bepaalde manier met kwaliteit(sbeleid) omgaan. De certificering is een bewijs van onze hoge kwaliteit van producten en diensten.

5x Zeker Garantie

Wil je naast opleiding van onze medewerkers nog meer zekerheid? Hans Anders introduceert de 5x Zeker Garantie. Dat laat zien dat we niet alleen de juiste kennis, ervaring en goede apparatuur in huis hebben, maar dat we ook echt hart voor onze klanten hebben. Lees hier meer over de 5 zekerheden van Hans Anders.

Hoge kwaliteit oogmeting, gewoon gratis

Ondanks dat we geen concessies doen aan de kwaliteit, bieden we onze oogmeting gratis aan. We vinden het namelijk óók belangrijk dat íedereen een oogmeting kan laten doen. Of je nu voor het eerst je ogen laat meten of dat je wilt laten controleren of je sterkte nog klopt. Maak dus vandaag nog een afspraak. Dat is kosteloos en vrijblijvend.