Met welke Calvin Klein Jeans zonnebril vier jij de zomer?

Zeg je Calvin Klein Jeans, dan zeg je provocerend, tijdloos en jeugdig. Zoals Calvin Klein zelf eens zei: “Ik ontwierp altijd voor coole mensen met een jonge geest”. De Calvin Klein Jeans dames en heren zonnebrillen zijn geliefd door de tijdloze vormen, opvallende kleurenpaletten en unieke stijlelementen. Met deze zonnebrillen ben je verzekerd van een trendy look!


Bekijk de zonnebrillen collectie

Het bedrijf Calvin Klein werd in 1968 opgericht door de levenslange vrienden Calvin Klein en Barry Schwartz. De creatieve visie van Klein en het intuïtieve zakengevoel van Schwartz stelden het duo in staat een bedrijf in damesjassen te beginnen met slechts $10.000.

Klein’s moderne ontwerpen, innovatieve aanpak en geniale marketing leverden hem al snel wijdverspreide erkenning op en vormden de basis waarop het huis van Calvin Klein, een leider in de Amerikaanse mode, werd gebouwd.

Zijn veruit meest iconische innovatie uit dat decennium verscheen in 1976 in het modebeeld: een aansluitende jeans met ‘Calvin Klein’ geborduurd op de achterzak. Klein was een van de eerste ontwerpers die van de jeans een haute couture-item maakte.


De brillencollectie

Calvin Klein Jeans brillen bieden tijdloze ontwerpen die in het oog springen door hun subtiliteit en chique eenvoud, maar ook door de unieke designelementen die zijn overgenomen van de denimlijn.

Elk seizoen omarmt het merk zijn iconische Amerikaanse erfenis, terwijl het ook nieuwe suggestieve stijlen introduceert. Knallen van kleur en een assertieve mix van materialen zijn kenmerkend voor het edgy, jeugdige imago van het merk.

Bekijk de brillencollectie