Hans Anders is de audicien die naast u staat. Wij kennen de onzekerheden en vragen die zich voordoen wanneer u te maken krijgt met gehoorproblemen. We begeleiden u dan ook graag door het gehele proces vanaf het herkennen van gehoorverlies tot het leveren van jarenlange nazorg wanneer u een hoortoestel heeft aangeschaft. Want goed horen, dat gunnen we iedereen!

Waarom zou u voor een hoortoestel van Hans Anders kiezen? Hieronder vindt u de voordelen van hooroplossingen van Hans Anders.

Keurmerk 'Erkend Audicien'

Keurmerk 'Erkend Audicien'

Hans Anders heeft het keurmerk 'Erkend Audicien'. Dat betekent dat wij werken volgens de kwaliteitsnormen van de Stichting Audicienregister (StAr). Het keurmerk biedt een aantal zekerheden:

Onze dienstverlening is modern en wordt verricht volgens objectieve kwaliteitsmaatstaven. We maken gebruik van geijkte apparatuur en gevalideerde werkmethoden. Hoortoestellen worden op proef verstrekt en pas wanneer u tevreden bent, volgt de definitieve aanschaf. De Stichting ziet toe op de kwaliteitsnorm, om het keurmerk te mogen behouden.

Mooie en slimme hooroplossingen voor verrassend lage prijzen


Kwaliteit

Hans Anders werkt alleen met internationaal gerenommeerde leveranciers met bewezen topkwaliteit. We willen onze klanten namelijk altijd kunnen garanderen dat zij het beste van het beste krijgen. Zo werken we voor onze hoortoestellen samen met Rexton, Signia en Starkey.

Ruim aanbod

Bij Hans Anders heeft u ook volop keuze. U kunt in elke categorie kiezen uit verschillende hoortoestellen, uitvoeringen en modellen in vele kleuren. Van een klein toestel achter het oor tot een niet-zichtbaar toestel in het oor en ook oplaadbare toestellen. Heeft u last van een zwaar gehoorverlies of oorsuizen? Ook daarvoor heeft Hans Anders volop keuze en mogelijkheden. Zo zorgen we ervoor dat u altijd dé hooroplossing kunt vinden die het beste bij u past.

Lage kosten

Bij Hans Anders vinden we dat iedereen altijd recht heeft op betaalbare hooroplossingen van hoge kwaliteit. Wij garanderen dat u bij ons altijd terecht kunt voor hoortoestellen van de beste kwaliteit voor een lage prijs. Doordat we bij Hans Anders grootschalig en slim inkopen, kunnen we het voordeel doorberekenen aan onze klanten.

Vergoeding van uw hoortoestel door alle zorgverzekeraars

Omdat we een contract hebben met bijna alle zorgverzekeraars, krijgt u bij ons in vrijwel alle gevallen de maximale vergoeding. De hoogte hangt af van uw verzekering. Heeft u een basisverzekering en komt u in aanmerking voor een hoortoestel? Dan is de vergoeding 75%. Heeft u een aanvullende verzekering? Dan kan de vergoeding verder oplopen. Afhankelijk van uw verzekering kan een eigen risico van toepassing zijn. In de enkele gevallen dat er geen contract is tussen de verzekeraar en Hans Anders, geniet u nog steeds de beste service en bieden we u ondersteuning om toch vergoeding te krijgen op uw hoortoestellen.


Hoortoestel vergoeding

Bekijk in onze zorgcalculator wat de vergoeding van uw zorgverzekeraar is. De eigen bijdrage hoeft u met onze 0,- eigen bijdrage actie niet te betalen. Bekijk de actie hier. De declaratie bij uw zorgverzekeraar regelt Hans Anders in de meeste gevallen voor u.

Hoortoestel vergoeding

Gratis hoortest

Benieuwd naar uw gehoor? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend hoortest. Binnen 40 minuten weet u hoe uw gehoor ervoor staat en ontvangt u direct een vrijblijvend advies. Als blijkt dat u gehoorverlies hebt, kunnen we desgewenst een vervolgafspraak inplannen voor het aanmeten van een hoortoestel.

Jarenlange nazorg

Het is belangrijk dat niet alleen uw gehoor, maar ook uw hoortoestellen, in goede conditie blijven. Daarom bent u bij ons altijd welkom voor een onderhoud en service afspraak. Onze audicien controleert uw toestellen en kijkt of de instellingen nog goed passen bij uw behoeftes en wensen.

Moet een hoortoestel vervangen worden, bijvoorbeeld vanwege diefstal, verlies of schade, dan bespreken we dit met u.

Ons Hoor Garant Plan geeft u de zekerheid dat u in dit soort vervelende gevallen niet met hoge kosten wordt geconfronteerd.