Benieuwd naar je sterkte?

Benieuwd naar je sterkte?

Met onze vrijblijvende en deskundige oogmeting weet je snel hoe het met jouw zicht staat. Plan een afspraak voor een gratis oogmeting bij een winkel bij jou in de buurt.

Brillen passen

Brillen passen

Zeker weten dat jouw favoriete bril ook echt bij jou past? Pas onze brillen online of laat gratis 1 tot 4 monturen naar de dichtstbijzijnde Hans Anders winkel sturen.

Met onze vrijblijvende en deskundige oogmeting weet je snel hoe het met jouw zicht staat. Plan een afspraak voor een gratis oogmeting bij een winkel bij jou in de buurt.

Deze actie geldt t/m 27 november 2022

Lees de actievoorwaarden

De actie 50% korting geldt bij aankoop van een complete bril met kunststof glazen vanaf index 1.6, inclusief kraswerende laag en ontspiegeling. Op een complete bril met glazen in standaarddikte 1.5 geldt een korting van 40%. De korting geldt ook op alle glasopties.

De actie geldt van 17 november t/m 27 november 2022 in alle Nederlandse Hans Anders winkels en online op hansanders.nl (alleen enkelvoudige glazen mogelijk). De actie geldt niet voor eerder bestelde brillen en merkglazen, en niet in combinatie met voordeelregelingen en andere acties.