Deze actie is verlopen.

Helaas is deze actie op dit moment niet geldig. Bekijk de pagina 'acties' om te zien welke acties er op dit moment lopen.

Beeldschermbril v.a. 119,-

Een beeldschermbril biedt optimaal zicht op de afstanden die je voor je dagelijks werk het meest nodig heb. Daardoor kun je in een natuurlijke houding achter je beeldscherm zitten en heb je minder snel last van hoofd- of nekpijn. 

Kom naar de winkel en profiteer van 70,- korting op een complete beeldschermbril! 

Perfecte kijkafstand

Natuurlijke houding

Minder snel hoofd- en nekpijn

De voordelen van een beeldschermbril

Of je nou een enkelvoudige of een multifocale bril hebt, een beeldschermbril is een fijne bril voor erbij. Je kunt hiermee in een natuurlijke houding ook scherp op jouw beeldscherm zien. Ideaal voor mensen die intensief achter een computer werken. Zo voorkom je nek- en rugklachten. Daarnaast kun je met deze bril op meer verschillende afstanden lezen dan een gewone leesbril. Dat komt van pas als je puzzelaar, modelbouwer of muzikant bent. 

Beeldschermbril
Voorbeelden diverse houdingen
Voorbeelden diverse houdingen

Kom naar de winkel

voor een gratis en vrijblijvende oogmeting.
Maak een afspraak

Kies je favoriete montuur

en laat 'm alvast naar de winkel sturen.
Bekijk de collectie

Actievoorwaarden

De actie loopt van 3 t/m 30 september 2018. Maak gebruik van deze actie door langs te komen in één van onze winkels. Deze actie geldt niet op hansanders.nl.

Bekijk de volledige actievoorwaarden.

Ontvang nu zeventig euro korting op een beeldschermbril met Workforce glazen. Dit is een montuur met kraswerende en ontspiegelde Nearview, Midview of Longview beeldschermglazen.