Op zoek naar een nieuwe bril? Ontdek online het assortiment en vind de bril die bij je past. Een enkelvoudige bril bestel je eenvoudig online.

Brillen passen

Brillen passen

Zeker weten dat jouw favoriete bril ook echt bij jou past? Pas onze brillen online of laat gratis 1 tot 4 monturen naar de dichtsbijzijnde Hans Anders winkel sturen.

Bekijk onze trendy brillen

Vergoeding zorgverzekeraar

Vergoeding van je verzekeraar?

  • Laat het niet liggen! Bekijk hier of en welke vergoeding je krijgt van je zorgverzekeraar bij aanschaf van brillen, contactlenzen en hoortoestellen.
Bereken je vergoeding

Bekijk onze actievoorwaarden

De actie geldt t/m 19 maart 2023 in alle Nederlandse Hans Anders winkels bij aankoop van een complete bril met glazen op sterkte (en voorzien van kraswerende laag en ontspiegeling). De actie geldt niet voor reeds bestelde brillen, merkglazen, veiligheidsglazen en in combinatie met andere acties zoals ‘de 2e en 3e bril gratis’, het Briltotaalplan en voordeelregeling met zorgverzekeraars en andere partijen.

Indien u een persoonlijk aanbod van ons heeft ontvangen, prevaleert de datum in dit persoonlijke aanbod boven de looptijd hier vermeld. Voor al het overige zijn de voorwaarden gelijk.

Bij een aantal aanvullende polissen van de zorgverzekeraars Menzis en Zilveren Kruis heeft u recht op 1 basis of uitgebreide bril zonder bijbetalen. U krijgt van ons dan een speciale korting over onze reguliere prijzen. Het is niet mogelijk deze korting in combinatie met andere acties en voordeelregelingen van Hans Anders te combineren. Check bij uw zorgverzekeraar of in onze zorgcalculator op welke bril u recht heeft. Wilt u toch liever van deze actie profiteren, informeer dan in de winkel naar de mogelijkheden.