Goed nieuws! Je bent weer van harte welkom in onze winkels. Uiteraard met de nodige voorzorgs- en veiligheidsmaatregelen volgens de richtlijnen van het RIVM. Zo maken we verantwoord winkelen samen mogelijk. Lees alles over onze maatregelen en maak een afspraak voor een oogmeting, hoortest, hoortoestelcontrole of –aankoop op het moment dat het jou uitkomt.


De Hans Anders winkels zijn weer open en ook daar kunnen wij weer de zorg voor ogen en oren bieden, die we je zo graag geven. Met de persoonlijke aandacht en service die je verdient en van ons gewend bent. Zo maken we goede betaalbare zorg voor ogen en oren weer écht bereikbaar voor iedereen.

Hoe ziet dat eruit?
Natuurlijk kunnen we nog niet alles door een roze bril bekijken. Al mag je die wel weer komen uitkiezen in onze winkel. Maar we doen het voortaan Anders, met extra maatregelen en altijd met het oog op de veiligheid van onze klanten en medewerkers. Dankzij voorzorgs- en veiligheidsmaatregelen vanuit branchevereniging UFON (in lijn met het RIVM), kunnen we je een verantwoord winkelbezoek bieden. Ook met een veilige oogmeting en hoortest. We zien je graag!

Zien we je snel weer?
In onze winkels vind je instructies om veilig en verantwoord te kunnen winkelen. Zo mag er bijvoorbeeld per medewerker maximaal 1 klant (met evt .1 begeleider) in de winkel en vragen we je misschien om even te wachten op een aangewezen plaats. Wil je zeker zijn dat we je kunnen helpen op het moment dat jou uitkomt? Maak dan vooraf een afspraak via onze website of telefonisch via 088-274 5536 (lokaal tarief).

Benieuwd hoe we dit invullen en wat we van jou verwachten?
Lees op deze pagina meer over de richtlijnen, maatregelen en de veelgestelde vragen.