Voordeelregelingen zorgverzekeraars

Hieronder vind je alle zorgverzekeraars waarmee we speciale voordeelregelingen hebben.

Ben je verzekerd bij Avero Achmea, OZF, FBTO en ProLife dan hebben we de volgende afspraken met je zorgverzekeraar gemaakt.

  • Bril: krijg 25% korting op de brillenglazen en glasopties bij aanschaf van een complete bril. Een complete bril is een montuur naar keuze, inclusief kunststof glazen met kraswerende laag en ontspiegeling. Kies je een merkmontuur dan ontvang je hier nog eens 10% korting bovenop.
  • Bril voor klanten die de aanvullende vergoeding Optimaal pakket hebben: je hebt al een complete bril voor 100,-. Dat is een eigenmerkmontuur van maximaal 39,- met kunststof kraswerende en ontspiegelde enkelvoudige of varifocusglazen (index 1.5).
  • Kinderbril: ben je 12 jaar of jonger, dan heb je al een complete kinderbril voor 99,-. Dit is een eigenmerkmontuur van maximaal 39,- met kunststof kraswerende en ontspiegelde glazen (index 1.6).
  • Lenzen: ontvang 10% korting op enkelvoudige en multifocale contactlenzen van Easy Wear.

Ben je verzekerd bij OHRA, Nationale Nederlanden en De Friesland Zorgverzekeraar, dan hebben we de volgende afspraken met je zorgverzekeraar gemaakt.

  • Bril met enkelvoudige glazen: je hebt al een complete enkelvoudige bril voor 79,-. Dat is een eigenmerkmontuur van maximaal 39,- met kunststof kraswerende en ontspiegelde enkelvoudige glazen (index 1.5).
  • Bril met Varifocus glazen: je hebt al een complete varifocusbril voor 139,-. Dat is een eigenmerkmontuur van maximaal 39,- met kunststof kraswerende en ontspiegelde Varifocus Basic glazen (index 1.5)
  • Kinderbril: ben je 12 jaar of jonger, dan heb je al een complete kinderbril voor 109,-. Dit is een eigenmerkmontuur van maximaal 39,- met kunststof kraswerende en ontspiegelde kunststof glazen (index 1.6) inclusief het Bril Garant Plan.