Geen onverwacht hoge kosten bij schade, breuk, diefstal en verlies.

En dat voor een eenmalig bedrag vanaf 23,-

Bril Garant Plan

Je bent zuinig op je nieuwe bril en gaat er zorgvuldig mee om. Toch zit een ongelukje in een klein hoekje. Dan is het goed om te weten dat het Bril Garant Plan uitkomst biedt bij schade, breuk, diefstal of verlies. 

2 jaar lang vanaf eenmalig 23,-

Je hebt al een Bril Garant Plan voor eenmalig 23,-.  En voor je 2e of 3e bril krijg je 10,- korting op je BGP. Daarmee heb je twee jaar lang de zekerheid van een goede bril. In geval van diefstal of verlies vervangen we je bril. Je betaalt dan slechts 30% van de oorspronkelijke aankoopprijs van je bril. Bij schade of breuk betaal je voor de reparatie of vervanging zelfs maar 20% van de oorspronkelijke aankoopprijs.
 

‘Briljant, zorgeloos van mijn nieuwe bril genieten!’

Vragen?

wellicht staat hier je antwoord
Veel gestelde vragen

Klantenservice

kunnen we je helpen?
Neem contact op

 

Prijs Bril Garant plan  Hans Anders montuur Merkmontuur
Enkelvoudige glazen  23,- 33,-
Varifocusglazen 33,- 43,-

Voor de 2e (en 3e) bril geldt een korting van 10,- op het Bril Garant Plan.

 

bril kwijt?
Bril kwijt?

1. Bril gestolen of kwijt?
Als je bril gestolen is, doe dan aangifte bij de politie en neem een kopie van de aangifte mee naar je Hans Anders winkel. Als je bril kwijt is, neem dan een afschrift mee van je melding bij verlorenofgevonden.nl. We zoeken dan samen een gelijkwaardige nieuwe bril uit en dat kost je slechts 30% van de oorspronkelijke aankoopprijs van je bril (met een minimumbedrag van 15,- bij een enkelvoudige bril en 30,- bij een varifocusbril).

2. Bril beschadigd?
Is je bril beschadigd of gebroken, kom dan zo snel mogelijk naar je Hans Anders winkel. Indien mogelijk repareren we de bril of vervangen we de glazen. Als het montuur niet gerepareerd kan worden, zoeken we samen een gelijkwaardig nieuw montuur uit waar de originele glazen in passen. Je bijdrage is beperkt tot 20% van de oorspronkelijke aankoopprijs van je bril (met een minimumbedrag van 15,- bij een enkelvoudige bril en 30,- bij een varifocusbril).

Bril stuk?
Bril stuk?
gegarandeerd voordeel
Gegarandeerd voordeel

3. Gegarandeerd voordeel
Als je het Bril Garant Plan gedurende de twee jaar niet nodig hebt gehad, haal je er alsnog voordeel uit. Koop je namelijk binnen 2 maanden na afloop van het Bril Garant Plan een nieuwe bril, dan krijg je 10% korting op de aanschaf. In veel gevallen is dit meer dan wat je voor het Bril Garant Plan betaald hebt en dus absoluut waar voor je geld.

Meer weten?

Het Bril Garant Plan is een verzekeringsproduct van Chubb European Group SE uitsluitend verkrijgbaar bij Hans Anders. Je kunt het Bril Garant Plan afsluiten bij bestellen of ophalen van je bril. Vraag ernaar bij je opticien. Wil je meer weten? Lees de veelgestelde vragen of download de algemene voorwaarden. Ook kun je natuurlijk terecht bij al onze winkels of bel onze klantenservice op 088-2745536 (lokaal tarief).