Hans Anders kijkt vanaf de oprichting in 1982 al anders naar de optiekmarkt en heeft de sector opgeschud. We zijn er groot mee geworden. De Hans Anders Retailgroup telt na bijna 40 jaar meer dan 620 winkels en meer dan 2500 medewerkers. Er zijn bijna 400 Hans Anders winkels in Nederland en België, 40 Direkt Optik winkels in Zweden en 180 Eyes + More winkels in Nederland, Duitsland, België en Oostenrijk. En we groeien nog steeds in Europa.

In Nederland en België maakt Hans Anders goed horen en zien betaalbaar voor iedereen. Door trouw te blijven aan wie we zijn, kunnen we dag in dag uit duizenden klanten blij maken.


Daarbij weten we maar al te goed, dat ogen en oren je verbinden met de wereld om je heen. Je wilt zeker zijn van de beste oog- of oorzorg. Je zoekt naar de meest deskundige mensen om je te helpen. Maar ook naar een passende en leuke bril, die uiting geeft aan wie je bent. Tegelijkertijd wil je niet de hoofdprijs betalen. En ruimte overhouden in je portemonnee voor meer dan een bril. Voor lenzen in combinatie met een bril. Of voor dat bijna onzichtbare hoortoestel.

Service Hans Anders

Bij Hans Anders hoef je niet te kiezen tussen een scherpe prijs en kwaliteit. Wij bieden de beste prijs én de beste service. We houden ervan om met onze klanten mee te denken. En door ons brede assortiment en onze deskundige blik vinden we altijd een bril die precies bij je past. Zonder dat je daarvoor de hoofdprijs betaalt. Een service waar je ‘u’ tegen zegt, maar een prijs waar je gewoon ‘je’ tegen kunt zeggen.

Service Hans Anders
Groei en expansie

Groei en expansie

Nog steeds staat Hans Anders voor groei en expansie. We gaan de strijd vol aan, met de ambitie om heel veel nieuwe winkels te openen. Winkels die nog meer zullen verrassen met de kwaliteit van ons product, met onze mensen, met onze oog- en hoormetingen, met onze winkelinrichting. Met de beste service voor de beste prijs.

Dat maakt Hans Anders.