Hans Anders Zakelijk

Wilt u voor uw medewerkers hoogwaardige veiligheidsbrillen, beeldschermbrillen en/of otoplastieken kopen voor een aantrekkelijke prijs? Maak dan kennis met Hans Anders Zakelijk, een samenwerking tussen Seeh. en Hans Anders.

Snel en goed geregeld

Een beeldschermbril, veiligheidsbril of otoplastieken kopen voor uw medewerkers is heel eenvoudig, zeker met de uitstekende service van Seeh. en Hans Anders. Uw werknemers zijn welkom bij maar liefst 260 Hans Anders vestigingen in heel Nederland. De audiciens en opticiens van Hans Anders helpen uw werknemers graag. Dat geeft de mogelijkheid snel te schakelen en de kans om u door een professional van advies te laten voorzien. Bovendien nemen we uw hele administratie uit handen, u heeft er geen omkijken naar.

Hans Anders Zakelijk
Voor hoogwaardige veiligheidsbrillen en meer

Hoe het werkt

Wilt u de producten aanschaffen, dan kunt u zich als organisatie eenmalig online aanmelden. Na verwerking van uw bedrijfsgegevens ontvangt u uw inloggegevens, waarmee u voortaan voor uw organisatie opdrachtbonnen kunt downloaden. Met zo’n opdrachtbon kan uw medewerker naar een Hans Anders winkel in de buurt om daar een bril of otoplastiek naar wens uit te zoeken, aan te laten meten en te bestellen. Als de bril of otoplastieken gereed zijn, kunnen ze worden opgehaald en wordt de bril in de winkel met zorg afgesteld. De order wordt door Seeh. verwerkt en uw organisatie ontvangt hierna de factuur. Een correctie bril en/of op maat gemaakte otoplastieken voor uw medewerkers bestellen kost u dus nauwelijks extra tijd, maar levert u wel veel op: een tevreden medewerker en betere resultaten. 

Contact

Hans Anders Zakelijk
www.seeh.nl
service@seeh.nl
Tel. 085 06 53 056