Waarom Hans Anders?

Wij van Hans Anders kennen onze klanten als geen ander. We weten wat zij belangrijk vinden. En wij geloven er in dat goede zorg voor zicht en gehoor voor iedereen betaalbaar moet én kan blijven. Daar zetten we ons al bijna 35 jaar voor in: met de mooiste en slimste oplossingen voor beter zicht en gehoor voor verrassend lage prijzen. En dat doen we kennelijk goed, want miljoenen ogen en oren zijn inmiddels aan de zorg van onze opticiens en audiciens toevertrouwd. 

Daarom beloven wij: Hans Anders opent je ogen. Omdat wij onszelf uitdagen om je altijd aangenaam te verrassen met:

Bolletje zeker een advies

Een advies waarop je kunt vertrouwen

Wij zijn er voor jou. Met een luisterend oor en een scherpe, deskundige blik. Er werken bij Hans Anders meer dan 350 gediplomeerde opticiens en audiciens die je met hun kennis, ervaring en goede apparatuur altijd met plezier een goed advies kunnen geven en de beste oplossing kunnen bieden. Ben je toch niet helemaal zeker van je aankoop, dan is er altijd de 5x Zeker Garantie. En ... niet goed, geld terug! Dat vinden wij gewoon eerlijk. 

Topkwaliteit voor verrassend lage prijzen

Niet alleen mooie, maar zeker ook goede producten leveren. Daar houden wij van. Daarom werken we nauw samen met gerenommeerde internationale leveranciers voor monturen, glazen, lenzen en hooroplossingen. Zodat wij jou topkwaliteit kunnen garanderen, voor verrassend lage prijzen. 

slim, topkwaliteit
fijn

Het gemak van online met de beste zorg voor je ogen

Bij ons bepaal je zelf waar je je bril, zonnebril of lenzen koopt. Dat kan 24 uur per dag via onze website of bij een Hans Anders winkel in de buurt. Wil je voordat je een winkel bezoekt alvast een kijkje nemen in ons assortiment monturen? Geen probleem. Op de website vind je al onze monturen, kun je ze zelfs online passen en je favoriete monturen naar een Hans Anders winkel in de buurt laten sturen. Om ze daar écht te proberen en een gratis oogmeting te laten doen. 

Volop keuze uit exclusieve Hans Anders monturen en monturen van topmerken

Bij Hans Anders kun je kiezen uit een uitgebreide collectie mooie monturen, van exclusieve Hans Anders monturen tot internationale topmerken. Wij zorgen ervoor dat we altijd de laatste mode op het gebied van brillen in huis hebben. Daarnaast bieden we maar liefst 65 uitstekende hoortoestellen en 55 verschillende types lenzen aan. Zo zorgen we ervoor dat je altijd dé bril, zonnebril, lenzen of de hooroplossing kunt vinden die het beste bij jou past. 

zoveel mensen