Hans Anders opticiens in Tilburg

Vind hieronder de vestigingen in deze plaats

Wagnerplein 20

5011 LP Tilburg Meer informatie

Westermarkt 19

5042 MC Tilburg Meer informatie

Heyhoefpromenade 6

5043 RM Tilburg Meer informatie

Heuvelstraat 8-10

5038 AE Tilburg Meer informatie

Opticiens & audiciens in Tilburg

Als je op zoek bent naar een goede opticien of audicien in Tilburg, dan kun je terecht bij een van de 3 winkels van Hans Anders. In elk van deze winkels kun je terecht voor een gratis en vrijblijvende oogmeting en je we helpen je graag bij het uitzoeken van een nieuwe bril. Maar ook voor contactlenzen, gehoorbescherming een hoortoestel nodig hebt, ben je bij de Hans Anders Tilburg welkom. Look gerust eens binnen, of maak al vast online een afspraak.

Brillen

Onze medewerkers in de 3 winkels in Tilburg helpen je graag bij het uitzoeken van je nieuwe bril of zonnebril. Daarbij kun je kiezen uit een ruime eigenmerk collectie en de collecties van diverse internationale topmerken. Ook vind je bij Hans Anders Tilburg ook kinderbrillen en zonnebrillen. Kom gerust langs en laat je adviseren.

Lenzen

Als je contactlenzen draagt, of benieuwd bent of lenzen voor jou geschikt zijn, maak dan een afspraak met de lensspecialist in 1 van de 3 Hans Anders winkels in Tilburg. Je bent welkom voor een oogmeting en adviesgesprek over welke contactlenzen het beste bij jou passen. We hebben een ruim assortiment met daglenzen en maandlenzen, zowel van ons eigen merk Easy Wear als van diverse bekende merken.

Audiciens

Ook voor een goede audicien in Tilburg moet je bij Hans Anders zijn. In onze winkel aan de Westermarkt kun je gratis en vrijblijvend een gehoortest doen. Als daaruit blijkt dat je een hoortoestel nodig hebt, dan bespreekt de audicien jouw wensen en de diverse mogelijkheden met je. Bovendien kun je bij de audicien aan de Westermarkt in Tilburg terecht voor het aanmeten van gehoorbescherming op maat of voor kant en klare oordoppen.

Afspraak maken met een opticien of audicien in Tilburg

Plan alvast een afspraak met een opticien of audicien in Tilburg. Dat kan heel eenvoudig online of door te bellen naar 088-2745536 (lokaal tarief).